Speltips Real Madrid – Valencia 18/6: Rock’n’roll-tillställning!

Spelbloggare Publicerat: 18 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det väntar bli en rejäl kamp när Real Madrid och Valencia ställs mot varandra Estadio Alfredo Di Stéfano – men också med chans till öppna dörrar, fart och fläkt. Summa summarum: vi tror på mål, mål, mål!

  Rygga vårt spel från målmarknaden hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt! Läs mer om hur här.

Pressade att vinna

Guldjakten är vad det handlar om för Real Madrid och efter Barcelonas vinst över Leganés i veckan är de pressade att vinna denna match för att avståndet dem emellan ska stanna vid två pinnar. Ett par tapp och det kan vara kört – för man kan inte räkna med att katalanerna ska tappa särskilt mycket heller.

Omstarten lämnade i alla fall positiva besked från Zinedine Zidane och hans mannar, som vann med bekväma 3-1 över Eibar och det efter idel mål från defensiva pjäser. Annars är samarbetet mellan Karim Benzema och Eden Hazard värt att titta närmare på den kommande tiden.

Valencia kan inte vara lika tillfreds med vad de levererade i omstarten tillika derbyt mot Levante, där de trots 1-0 i den 89:e minuten fick nöja sig med oavgjort, 1-1. Motståndarnas kvitteringsbalja kom så sent som i den åttonde (!) stopptidsminuten. En käftsmäll när de jagar Champions League-platserna.

Hit kommer gästerna till spel utan tjänsterna av Cristiano Piccini, Ezequiel Garay och eventuellt även duon bestående av José Gayá samt Gabriel Paulista. Real Madrid saknar Nacho, Luka Jovic och Lucas Vázquez medan Daniel Carvajal, Gareth Bale och Mariano är osäkra för spel.

Vi förutspår: målfest väntar

Det är med dunkel form från innan samt direkt efter uppehållet som Valencia kommer hit; enbart en av de nio senaste matcherna vunna och mål insläppta i alla dessa. Framförallt på resande fot har det varit svängdörrar bakåt – något som ett spetsigt Real Madrid bör kunna utnyttja väl.

Real Madrid, i jakten på tre poäng, väntar vi oss bara köra på – redan innan halvtid hade de punkterat matchen mot Eibar senast med tre mål och med sådana besked lämnade, finns det anledning till att höja förväntningarna på dem. Men som bekant: defensivt tenderar ”Marängerna” svaja…

Vi förutspår en mer öppen match och därmed målrik sådan, särskilt med tanke på den offensiva potensen som finns i båda lägren. Över 3,0 mål (asian handicap) spelas därför till 1,89 x insatsen hos Bethard. Gäller då är insatsen tillbaka vid exakt tre bollar i nät i Madrid.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,89
Bolag: Bethard
Spelstopp: 22:00, torsdag 18/6
TV: 
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo