Speltips Real Mallorca – Barcelona 2/1: På rätt väg

Axel Sjödin Publicerat: 2 januari 2022

Barcelona inleder det nya året med en bortamatch mot Mallorca där båda lagen har bortfall på grund av COVID-19.

Real Mallorca - Barcelona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har minst sagt varit en händelserik höst för Barcelonas del som har tagits ned på jorden rejält i deras ombyggnadsfas. De ligger på sjunde plats i tabellen inför omgången, men verkar åtminstone vara på rätt väg med den gamla klubblegendaren Xavi Hernández som huvudtränare.

Sedan Xavi tog över har de vunnit tre och kryssat två under hans sex matcher som tränare och de lär se sin chans att klättra i tabellen nu när både Atlético Madrid och Real Sociedad ovanför dem är i urusel form.

Offensiven har varit ett stort problem för Barcelona under hela hösten efter att Lionel Messi lämnade i somras. Memphis Depay har haft väldigt mycket ansvar på sina axlar då Ansu Fati mestadels har varit skadad, men Depay har inte kunnat leverera på den nivån som krävts av honom.

Saker och ting verkar i alla fall börja hända i Barcelona då Ferran Torres har värvats in för stora pengar från Manchester City samtidigt som det ryktas att Álvaro Morata kan ansluta från Juventus. Fler anfallsalternativ är precis var Barcelona behöver och en positiv känsla av att saker och ting är på rätt väg – något som Ousmane Dembélés nej till att förlänga kontraktet inte riktigt rimmar med.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Barcelona kan bli numret för stora

Real Mallorca har klarat sig bra som nykomlingar hittills och har fem poäng ned till bottenstriden med snart halva säsongen spelad. De har varit väldigt starka hemma på Visit Mallorca Stadium där de faktiskt bara har förlorat en enda match under säsongen.

Det har dock varit många kryss för Mallorcas del, men de är i alla fall svårslagna och för en nykomling räcker det långt att ofta få med sig poäng från matcher. De avslutade året med att förlora med hela 1-4 borta mot Granada och frågan är hur de kommer att kunna mäta sig med Barcelona nu på söndag.

Båda lagen har bekräftat flera fall av COVID-19 i sina trupper, men Barcelona är hårdare drabbat. Samtidigt så lär gästerna ha en betydligt större bredd i sin trupp så det är oklart hur det kommer att påverka matchen.

Känslan är dock att Barcelona är på rätt väg och att de börjar komma in lite positivitet mellan väggarna på Camp Nou igen. Jag tror att Barcelona har vad som krävs för att få med sig tre poäng här då de har sett bättre ut under Xavi. För 2.25 gånger pengarna hos Campobet så är oddsen lite för fina för att kunna motstå även med Mallorcas hemmafacit i bakhuvudet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner
Odds: 2.25
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: