Speltips Real Mallorca – Valencia 25/5: Ska säkra kontraktet

Axel Sjödin Publicerat: 25 maj 2023

Real Mallorca och Valencia har chansen att säkra nytt kontrakt då de möts på Son Moix under torsdagskvällen.

Real Mallorca - Valencia

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ifall Getafe inte skulle lyckas vinna borta mot Real Betis under onsdagen har Real Mallorca redan lyckats säkra vidare spel i den spanska högstaligan. Även Valencia ser ut att klara sig kvar ifall inget oväntat händer, men kommer inte att vara matematiskt säkra oavsett hur matcherna slutar under onsdagen.

Mallorca har länge huserat kring mitten av tabellen och har stått för en stark säsong och har tagit kliv i rätt riktningar sedan de kom upp från Segundan inför förra säsongen. De har gjort Son Moix till en hemmaborg där de sällan förlorar. Poängsnittet är mer än dubbelt så högt hemma på ön som det är på resande fot.

I deras senaste match mötte de bottenlaget Almería och föll med klara 0-3 på bortaplan, men de är återigen knappt samma lag när de spelar hemma. Där har de bara förlorat en av sina tolv senaste matcher, överraskande nog mot tabelljumbon Elche.

Även om de inte skulle ha något att spela för lär Mallorca inte vilja låta Valencia gå förbi dem i tabellen och lär därmed inte ge dem något gratis.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Valencia har en bra utgångsposition

Efter två raka segrar har Valencia satt sig i ett utmärkt utgångsläge inför de tre återstående omgångarna. I skrivande stund har de fem poäng ned till Getafe under strecket och har därmed chansen att säkra kontraktet redan på torsdag ifall andra resultat skulle gå deras väg under omgången.

Senast tog de en tung trepoängare hemma mot Real Madrid i en match där det var tydligt att gästerna inte riktigt hade hämtat sig från uttåget ur Champions League. Matchen präglades tyvärr också av annat än spelet då Vinícius Júnior ännu en gång var utsatt rasistiska tillrop från läktarhåll, vilket gjorde att de avslutande tjugo minuterna urartade och överskuggade den sportsliga insatsen från Los Che.

De tre poängen var i alla fall väldigt tunga för Valencias del och storklubben kan förmodligen andas ut efter att ha undvikit nedflyttning ännu en säsong. Giorgi Mamardashvili i Valencia-målet var en av nyckelfigurerna i söndagens seger och kan komma att spela en viktig roll även på Son Moix. Mycket pekar på att det kan bli en målsnål match på torsdag, men Valencia hålls trots allt som favoriter, trots Mallorcas fina hemmafacit.

Mallorca är aningen underskattade här i mitt tycke då få lag lyckas få med sig mycket från Son Moix, och därmed spelar vi på Mallorca med +0.25 asian för 1.86 hos Bet365, vilket innebär vinst på halva insatsen vid kryss och vinst på hela ifall Mallorca skulle ta alla tre poäng.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Mallorca +0.25 hcp
Odds: 1.86
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:30, torsdag 25 maj
TV: 
Stream:  cmoresport logo