Speltips Real Sociedad – Atletico Madrid 22/5: Inte mycket att spela för

Axel Sjödin Publicerat: 22 maj 2022

Real Sociedad välkomnar Atlético Madrid till Reale Arena i La Ligas sista omgång för säsongen.

Real Sociedad - Atlético Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den sista omgången i La Liga har gott om stormatcher som alla potentiellt hade kunnat vara oerhört spännande. Men tyvärr för oss neutrala supportrar så är mycket redan avgjort och Real Sociedad mot Atlético Madrid tillhör just den kategorin av matcher.

Medan Atlético Madrid kunde säkra sin plats i Champions League redan för två omgångar sedan efter en vinst mot Elche så lyckades Real Sociedad säkra spel i Europa League i vad som blev en direkt avgörande match mot Villarreal i förra omgången.

Alexander Isak var tillbaka i målprotokollet med ett oerhört förlösande mål då Real Sociedad vände och vann på La Cerámica förra helgen. 2-1-vinsten borta mot Villarreal var en av oerhört få vinster mot tuffa lag på hela säsongen för Real Sociedads del och kom i grevens tid. Deras enda tidigare vinst mot spanskt toppmotstånd kom mot just Atlético Madrid i cupen i januari.

I övrigt så har det varit en väldigt tuff vår för Real Sociedad som har många problem att reda ut över sommaren. Som det sagts i många tidigare artiklar här så är det väldigt svårt att sammanfatta Real Sociedads säsong och hur de ska göra för att komma framåt.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En säsong som Atlético Madrid gärna glömmer

För Atlético Madrids del så kan de åtminstone vara nöjda med att de räddat en ganska dålig säsong genom att i alla fall ha säkrat spel i Champions League. Men med tanke på att de är regerande mästare och att både Real Madrid och Barcelona hade en hel del problem inför säsongsstarten så var det nog många som hade väntat sig väldigt mycket mer av Los Colchoneros.

De föll väldigt tidigt bort ur titelstriden och inte åstadkommit mycket varken ute i Europa eller i cupspelet. Diego Simeones experimenterande med olika formationer har gjort så att de tappat mycket av sin karaktäristiskt starka defensiv och mängden mål de har släppt in har varit ett återkommande problem under säsongen.

Inget av lagen har egentligen något att spela för, men Real Sociedad har nog mer att bevisa mot just toppmotstånd. Atlético i sin tur har varit väldigt mycket starkare hemma på Wanda Metropolitano än vad de har varit på bortaplan. Vi spelar därmed på att Real Sociedad vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.89 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Sociedad – Draw no bet
Odds: 1.89
Bolag: Expekt
Spelstopp: 22:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: