Speltips Real Sociedad – Barcelona 21/3: Rasim tar ställning

Rasim Reiz Publicerat: 21 mars 2021

Söndagens avslutas med ett riktigt hett möte i Baskien där Real Sociedad tar emot Barcelona.

Real Sociedad - Barcelona

https://www.spelbloggare.se/mr-green-bonus

Barcelona reser till den här matchen med endast ett fokus i huvudet och det är att vinna samt fortsätta att jaga Atletico Madrid i toppen av ligan. Man åkte som bekant ut mot PSG i Champions League nu så har man bara en chansen på en riktigt stor titel. Senaste matchen mot Huesca visade Messi och Griezmann prov på fin form när man sänkte jumbon med hela 4-1.

Man har börjat få tillbaka spelare från skadelistan och truppen ser bättre ut än på länge så Koeman kommer kunna presentera en stark startelva ikväll. Barcelona har visat prov på fin form i ligan en längre period nu och vunnit 11 av 12 senaste matcherna vilket har gjort att man har blandat sig in i toppstriden igen.

Hemmalaget kommer till den här matchen med en hel del avbräck då Elustondo, Nacho Monreal, Moya, Sangali, Sola, Zaldua, Guridi som är sjuka/skadade och det är inte optimalt för Real Sociedad som inte har den bredaste truppen.

I en tuff tillställning mot Granada så blev det förlust i senaste matchen i La Liga och det gjorde att man får det svårt att blanda sig in om Champions League platserna då avståndet blivit för stort. Real Sociedad har imponerat den här säsongen och Alexander Isak har mäktat med hela 12 mål men jag tycker mig se en nedåtgående form pga skador och Isak har inte heller gjort mål på 3 senaste matcherna.

Barcelona väger tyngre

Jag tror vi får se en ganska jämn tillställning med Barcelona som äger bollen en hel del, och gästerna måste vinna den här matchen då jag inte tror man nöjer sig med ett kryss. Ikväll har Barcelona en bra chans med spelare i form och endast fokus på seriespelet.

Tittar vi på spelmarknaden så är Barcelona favoriter och det ska man vara ikväll då man är det bättre laget och därför kommer jag satsa mina slantar på att Barcelona är numret för stort för Real Sociedad.

Jag väljer att spela en Barcelona seger till fina 1,94 hos Unibet.

Trevlig söndag!

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kr free bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner, rak tvåa
Odds: 1,94
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: