Speltips Real Sociedad – Cadiz 3/3: Dags att vända trenden

Axel Sjödin Publicerat: 3 mars 2023

Real Sociedad får chansen att studsa tillbaka hemma mot bottenlaget Cádiz under fredagskvällen.

Real Sociedad - Cádiz

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Sociedad har länge haft tredjeplatsen i beslag då de har hängt på bakom toppduon i titelstriden under många månader nu. Men efter en svagare period så riskerar de att börja halka ned i tabellen. Inför omgången så är de bara en poäng ovanför Atlético Madrid och tre över Real Betis på femteplatsen, så det är dags att växla upp ifall de vill spela Champions League-fotboll nästa säsong.

På deras fem senaste matcher så har de bara vunnit en, och även om den första av poängtappen var ett kryss på Santiago Bernabeu så har de hunnit förlorat mot både Real Valladolid och nu senast Valencia sedan dess. Det är inte första gången som La Real börjar tappa framåt våren och de baskiska supportrarna lär sitta som på nålar nu och hoppas på en vändning tillbaka till höstens form.

Skadorna på David Silva och Aritz Elustondo är tunga bakslag för Imanol Alguacil, men de ska trots allt ha vad som krävs för att kunna slå Cádiz hemma alldeles oavsett. Då det har varit samma visa under de senaste säsongerna, där de har haft en fantastisk höst och sedan fallit ihop som ett korthus på våren, så är det dem själva som de slåss mot först och främst.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cádiz har inte alls varit lika starka borta

Gästande Cádiz lär resa upp till Baskien med gott självförtroende i alla fall, då de har lyckats klättra lite i tabellen och har lyckats ta sig upp ovanför strecket under de senaste omgångarna. Tre raka hemmavinster är inte ett dåligt facit för bottenklubben, men framgångarna är också i mångt och mycket begränsade till hemmastadion Mirandilla.

Nio raka matcher utan förlust har det blivit på hemmaplan, vilket kanske också skvallrar om att det inte har gått lika bra på resande fot med tanke på deras tabellposition. Det har blivit tre raka förluster på bortaplan för Cádiz del och de är ganska tungt nederlagstippade inför fredagens möte också.

Inte heller Cádiz är helt förskonade från skadeproblem då de saknar ett par viktiga spelare. Real Sociedad går med andra ord in som ganska klara favoriter, men det har inte blivit några målkalas när något av dessa lagen spelat på senaste. Vi spelar därmed på den raka hemmasegern i kombination med under 3,5 mål för 1.96 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Sociedad & under 3,5 mål
Odds: 1.96
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 3 mars
TV: 
Stream:  cmoresport logo