Speltips Real Sociedad – Getafe 3/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Spelbolagen är helt säkra på en målsnål match – men oddsen öppnar för överspelet på Real Sociedad och Getafe den 3 oktober 2020 i La Liga.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det gäller att hela tiden ha ögonen på oddsmarknaden, och jämföra olika spelbolags odds på matcher och hur oddsrörelserna beter sig inför avsparken, för att verkligen kunna hitta sätt att slå marknaden, och hitta bra spelvärde.

Det är precis vad vi har gjort inför lördagens möte mellan Real Sociedad och Getafe i La Liga, ett möte mellan två lag med offensiv spets, men som öppnat säsongen trevande och inte fått det att lossna riktigt än.

Men när ska det lossna?

Är det kanske dags nu?

För att hitta bra spelvärde kan det vara av yttersta vikt att hitta precis när den brytpunkten kommer, och känslan är att det kan vara på väg för både Real Sociedad och Getafe inför den här matchen.

Real Sociedad har på fyra matcher bara tagit en vinst, men har å andra sidan bara en förlust. Dessutom tog man poäng hemma mot regerande mästarna Real Madrid i den andra omgången. Imponerande.

Getafe vann senast och har två vinster på tre matcher, och ingen förlust hittills. På hemmaplan har man gjort fyra mål redan, på två matcher, men bortamötet mot Deportivo Alaves slutade 0-0. Är det kanske dags att spränga bortanollan?

Målspel i La Liga

Real Sociedad har under hela inledningen på säsongen haft tunga namn borta inför varje match, men nu har man fått tillbaka Willian José i laget och det ser ut som att anfallaren konkurrerar bort Alexander Isak för närvarande.

Det är inte så konstigt med tanke på att den svenske talangen haft en direkt svag säsongsinledning, och verkligen inte har prickat formen. Det kan tyckas lite synd, inte minst inför landslagsuppehållet som nu väntar i oktober månad, då man gärna hade haft talangen i storform inför viktiga möten i UEFA Nations League bland annat.

Men Real Sociedad har nu Asier Illarramendi och Luca Sangalli borta, samtidigt som Igor Zubeldia har gjort dessa båda spelare sällskap på skadelistan sista veckan. Adnan Januzaj hoppas spelare, men både han och Martin Merquelanz är tveksamma.

Med det sagt kan man i hemmalaget formera en ruggig startelva ändå, och snart vill man se David Silva växla ut, och det finns sparkapital i spelare som Alexander Isak. Men frågan är när det ska till att lossna?

Getafe är aldrig en enkel motståndare, och märk väl att det nu är ett lag som bara har Enes Unal och Amath Ndiaye borta. Det kan också vara spelare som får chansen är ändå.

Getafe har fem raka bortamatcher utan gjort mål framåt, och det skulle kunna ställa till det här. Men man är obesegrade hittills och en svår nöt att knäcka.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,85 gånger smeten hos Unibet. Det är ett kanonodds med så många starka offensiva spelare på planen. Det måste sägas.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,85
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, lördag 3 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: