Speltips Real Sociedad – Real Betis 23/1: Sista chansen

Simon Pålsson Publicerat: 22 januari 2021

Nu måste säsongen vända för ett allt formsvagare Real Sociedad, när man spelar hemma mot Real Betis den 23 januari 2021.

Real Sociedad - Real Betis

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter inledningen på säsongen som Real Sociedad hade var vi nog många som förväntade oss att se det här laget som en given del av toppstriden under säsongen, men så har det inte blivit när vi nu har spelat halva säsongen.

Eller, det är fortfarande ett topplag som ligger på Europaplats, och det är fortsatt så att Real Sociedad har bra slagläge på att nå Champions League, men om vi försöker isolera oss till den senare delen av säsongen är det också helt uppenbart att Real Sociedad inte räcker till.

Sedan december månad har man bara tagit en vinst i ligaspelet och att Real Sociedad därmed har tappat i La Ligas toppstrid är givet. Nu radar man plötsligt upp lite halvobegripliga förluster och svaga insatser.

Faktum är att Real Sociedad mest gör bra insatser mot bättre lag nu, och kanske finns det ändå någon form av hopp att hitta i det faktumet.

Real Sociedad har dock ett stort övertag på just Real Betis, ett lag som man inte har förlorat mot på 13 försök när man spelat hemma. Det är ingen slump.

Med det sagt har Real Sociedad bara fyra poäng mer än Real Betis här och med tanke på att bortalaget står på fyra raka vinster i alla tävlingar är det ett lag som kan ställa till det just nu. En vinst för gästerna här och Real Sociedad får ökad konkurrens om Europaplatserna.

Målspelet <7h2>

Med 29 mål på 19 matcher har Real Sociedad visat sig vara ett starkt offensivt lag och efter att ha varit starka i defensiven inledningsvis har man nu börjat släppa in för många mål bakåt.

Det går dock att inte jämföra med Real Betis, som trots att man bara är fyra poäng bakom Real Sociedad i tabellen ändå har släppt in dubbelt (!) så många mål i ligan. Svindlande.

I hemmalaget saknas nu Aihen Munoz, som är avstängd. David Silva kommer inte heller till spel för Real Sociedad och det är ett tungt tapp.

Båda lagen göra mål spelas till 1,74 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,74
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 18:30, lördag 23 januari 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: