Speltips Real Sociedad – Rijeka 3/12: Spiken i kistan

Simon Pålsson Publicerat: 3 december 2020

Real Sociedad lär smälla på från första stund hemma mot Rijeka, ett lag som man enkelt ska slå på hemmaplan i Europa League den 3 december 2020.

Real Sociedad - Rijeka

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Senast det begav sig, i mitten av oktober månad, tog det faktiskt en hel del energi för Real Sociedad att vinna borta mot Rijeka. Det var verkligen inte världshistoriens största insats av bortalaget från Spanien, som satte 0-1 först efter 92 spelade minuter.

Men det räckte för Real Sociedad, som tog tre viktiga poäng och vann en match som man hade dominerat. Men motivationen verkade inte vara på topp den gången.

Om det är någonting man har lärt sig av den matchen är det att man inte kan kliva in med en loj inställning, ens mot lag som man ska städa av. Real Sociedad är inte det lag med störst erfarenhet av dessa matcher, men det kan ha varit en bra lärdom.

Därför räknar jag iskallt med att Real Sociedad enklare, snabbare och tydligare sätter ner foten i den här matchen. Det bör rimligen vara en match man städar av – och ett motstånd man inte ska ha några som helst problem med. På en normal dag.

Nu behöver Real Sociedad dessutom tre poäng för att kunna ta sig till slutspelet. Ett poängtapp hör kan visa sig riktigt kostsamt inför den avgörande omgången i nästa runda, då man spelar mot Napoli.

Real Sociedad vinner enkelt

Real Sociedad hade stora förhoppningar om att David Silva skulle vara spelaren som kunde ta laget till nästa nivå och till viss del kan man väl hävda att han har gjort det. Möjligen har det inte blivit fullt i samma utväxling som man hade önskat riktigt än, men det finns mycket kvar att ta av. Nu kommer man dock få klara sig utan honom ett tag då han är skadad.

Dessutom kommer inte Luca Sangalli, Asier Illarramendi och Jon Guridi till spel i det här mötet. Men den startelva som hemmalaget formerar är på en helt annan nivå än den som gästerna kan mäkta med.

Rijeka har saknat Milan Ristovski hela säsongen, men om vi ska vara ärliga är det inte en spelare som vi har koll på. På det hela taget är det här inte ett lag vi har koll på – och inte heller ett lag som man behöver ha koll på. Det är ett lag som inte ska ha en chans här.

Real Sociedad vinner första halvlek spelas till 1,47 gånger smeten hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Real Sociedad vinner (första halvlek)
Odds: 1,47
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, torsdag 3 december 2020
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds:


Jämför odds: