Speltips Real Sociedad – Valencia 29/9: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 29 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Europaplats är målet för både Real Sociedad och Valencia, men då behövs tre poäng tisdagen den 29 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Inledningen på den här spanska ligasäsongen har inte varit den allra enklaste att försöka läsa av, inte minst med tanke på att tabellen redan nu haltar och att alla lag inte har spelat lika många matcher.

Men en sak är säker, och det är att Real Sociedad i grunden fortsatt är ett väldigt bra fotbollslag, men att man initialt hade lite svårt att hantera förlusten av Martin Ödegaard. Den norske talangen spelar den här säsongen i Real Madrid. För honom personligen är det ett intressant steg uppåt, men frågan är hur Real Sociedad ska hantera det i längden?

Just nu ser det dock bättre ut, efter att Real Sociedad vann med klara 3-0 senast och tog säsongens första vinst. Den var efterlängtad och ger lite andrum. Men nu ställs man samtidigt mot ett svårspelat Valencia.

Den klassiska klubben Valencia har öppnat säsongen med en vinst, ett kryss och en förlust. Det har inte varit den sprudlande poängmässiga start man hade hoppats på, men offensiven ser bra ut med många mål gjorda framåt. Det har lagt en grund inför fortsättningen.

Målspel i La Liga

Real Sociedad har öppnat säsongen utan ett par av sina viktiga startspelare, däribland Asier Illarramendi och Luca Sangalli. Dessutom har man ett par spelare i Joseba Zaldua och Martin Merquelanz som inte har spelat några matcher än. Samtliga nämnda spelare står utanför matchtruppen även till tisdagens match, vad det verkar, samtidigt som Igor Zubeldia nu också anslutit till de skadade spelarna.

Vad som däremot är glädjande för Real Sociedad är att David Silva nu ska vara redo att starta, och troligen spelar han som nummer 10 och tar den roll som Martin Ödegaard så förtjänstfullt spelade i under förra säsongen. Det återstår att se om Alexander Isak får förnyat förtroende längst fram, men det känns tyvärr som att Willian José kommer att gå före nu med tanke på att den svenske talangen öppnat säsongen ganska svagt.

I bortalaget får man klara sig utan ett gäng namnkunniga spelare, däribland mittbacken Eliaquim Mangala och den ryske stjärnan Denis Cherysehev. Lägg också till Gabriel Paulista så ser du att det är en tung skadefrånvaro som vi har att göra med i Valencia.

Som om det inte vore nog med det finns det ett par osäkra kort också, däribland målvakten Jasper Cillessen och Carlos Soler. Mouctar Diakhaby har inlett säsongen starkt, men kommer kanske behöva vilas här.

Det har inte varit någon sprudlande inledning på säsongen för något av lagen, men känslan är att båda kommer att försöka gå för tre poäng i den här drabbningen.

Över 2,5 mål spelas till 2,00 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 29 september 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: