Speltips Real Sociedad – Villarreal 9/10: Intressant möte

Axel Sjödin Publicerat: 9 oktober 2022

Det förväntas bli jämnt då Real Sociedad och Villarreal drabbar samman på Reale Arena i den nionde omgången.

Real Sociedad - Villarreal

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det skiljer bara en poäng mellan lagen inför omgången och det kommer att vara viktiga poäng som delas ut på söndag. Både Real Sociedad och Villarreal är i en väldigt liknande sits där saker och ting har gått smidigt ute i Europa, men där de har stått på en del problem i ligaspelet.

Tidigt under säsongen så pratades det om Villarreals ambitioner på att ta sig in i topp fyra, vilket inte alls kändes som ett orimligt mål efter deras fantastiska insats i fjolårets Champions League. Men de behöver nog ställa om siktet tidigt på säsongen, då samma problem med kryss och oförmåga att avgöra matcher verkar plåga Unai Emerys Villarreal fortfarande.

I deras fem senaste matcher så har de hunnit tappa poäng mot Getafe, Real Betis, ett Sevilla helt under isen och nu senast Cádiz i ännu ett mållöst kryss. De har inte vunnit på deras tre senaste matcher och börjar nu att tappa mark i tabellen.

I Europa så går det däremot bra med tre raka segrar i Conference League, vilket har gett möjlighet att ge reserverna en del speltid. Men Real Sociedad blir ett riktigt test.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Sociedad har sett snäppet vassare ut

Även Real Sociedad har som sagt spelat bra ute i Europa och toppar sin grupp, med Manchester United, i Europa League med nio poäng efter de tre första omgångarna. Men de har inte haft riktigt haft samma framgångar i ligan. I Real Sociedads fall så är tabellplaceringen mer förväntad dock och det har funnits positiva tecken sedan förra säsongen.

Senaste helgen vann de mot Girona med 5-3, vilket kanske inte är ett resultat som många lag strävar efter, men med tanke på hur svårt La Real haft att lägga mål under över ett års tid så är det precis vad Imanol Alguacil hade önskat sig. Deras offensiv har länge saknat spets, och även om de nu sålt Alexander Isak och har sin kanske viktigaste nyckelspelare och skyttekung Mikel Oyarzabal skadad så har de trummat på utan att det märkts nämnvärt.

Den här matchen luktar kryss, men det känns som att Real Sociedad har en svag fördel inför söndagens drabbning. De har två raka segrar i ligan i ryggen och känns lite vassare för tillfället. Därmed spelar vi på att Real Sociedad vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.80 hos Bet365.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Sociedad – Draw no bet
Odds: 1.80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: