Speltips Sevilla – Athletic Bilbao 22/5: Jämn tillställning

Axel Sjödin Publicerat: 22 maj 2022

Sevilla möter Athletic Club på Ramón Sánchez-Pizjuán i en av flera sena stormatcher från La Ligas sista omgång.

Sevilla - Athletic Bilbao

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta kunde potentiellt ha varit en riktig rysare för Sevillas del, men de lyckades men liten marginal säkra spel i Champions League i omgången tidigare borta mot Atlético Madrid. För Athletic Clubs del så står det dock desto mer på spel, då de bara är en poäng bakom Villarreal och fortfarande har chansen att ta sig ut till Conference League inför nästa säsong.

Sevilla lyckades för tredje året i rad kvalificera sig för Champions League, men för en säsong som lovade så mycket mer så är känslan av besvikelse trots allt påtaglig. Trots framgångar och steg i rätt riktning så är det inte många som jublar.

Med tanke på att Sevilla har en av de mest ålderstigna trupperna i ligan och dessutom kommer att få det svårt att behålla spelare som Jules Koundé och Diego Carlos ännu en säsong så kommer de nog att behöva börja bygga om inför säsong. Julen Lopeteguis vara eller icke vara i klubben inför nästa säsong är också oklar.

Sevilla tappade form rejält under våren och har inte riktigt lyckats repa sig sedan dess. Det har varit många kryss, vilket även gäller i fyra raka matcher nu i maj.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Athletic Club hade verkligen velat ha Europaspel

Även om Conference League kanske inte riktigt har någon stjärnglans så hade de säkerligen varit stort för en klubb som Athletic att återigen få smaka på spel ute i Europa. Det är en stor klubb som sällan lyckas nå ut i Europa och de lär vara väldigt sugna på att försöka sno åt sig sjundeplatsen från Villarreal.

Men då Villarreal fortsatt är en poäng ovanför dem så måste nog Athletic Bilbao satsa på att gå för vinsten i Sevilla, vilket är lättare sagt än gjort. Sevilla må förvisso ha varit rätt tandlösa under våren, men också väldigt svårbesegrade och har i dagsläget kryssat mer än något annat lag i ligan – en kategori där Athletic själva nästan alltid är med i toppen.

Hemma på San Mamés så har baskerna varit starka, men på bortagräs så har poängskörden inte alls sett lika imponerande ut. Matchen har alla förutsättningar för att sluta med ett kryss, då det är två lag som kryssar mycket och generellt sett har rätt målfattiga matcher. Vi spelar därmed på likaresultatet för 3.33 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X – Kryss
Odds: 3.33
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 22:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: