Speltips Sevilla – Atletico Madrid 4/4: Rasim rekar igen

Rasim Reiz Publicerat: 4 april 2021

Sevilla mot Atletico Madrid i det hetaste mötet i La Liga söndagen den 4 april 2021. Rasim Reiz rekar med oddset.

Sevilla - Atletico Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Söndagens stora match hittar vi i Sevilla där Atletico Madrid gästar Estadio Sanchez Pizjuan.

Serieledarna Atletico Madrids enda fokus är La Liga just nu efter elimineringen i Champions League mot Chelsea där man aldrig kom upp i någon nivå. Senaste ligamatchen mot Alaves tog man tre poäng där man hade marginalerna på sin sida.

Atletico form är tveksam inför den här matchen och landslagsuppehållet kom nog ganska lägligt för Diego Simeone då man behöver samla trupperna inför slutspurten i ligan. Inför kvällens match saknar man Carrasco som är avstängd samt Moussa Dembele som kollapsade på träningen för någon vecka sedan, ett tufft avbräck i Joao Felix då denne skadade sig under landslagssamlingen.

Atletico är väldigt starka på bortaplan den här säsongen och har endast släppt in 9 mål på bortaplan och min tro är att man går in i den här matchen för att riskminimera i början, man får inte förlora då Real Madrid & Barcelona är på jakt där bakom i tabellen.

Dagens bästa speltips

Sevilla kommer till den här matchen även dem ute ur Champions League och det enda fokuset är ligaspelet och på hemmaplan är man väldigt starka och med en skadefri trupp just nu så kommer man ge allt sista 10 omgångarna. Sevilla är ett lag likt Atletico Madrid som har haft sina styrkor i försvarsspelet denna säsong, märkligt kan man tycka nog då Sevilla alltid varit ett offensivt härligt lag men nu även med ett riktigt bra försvarsspel gör att man är ett lag som tillhör toppen. Sevilla har en bit ner till Villareal på femte platsen och kan verkligen gå för segern här då man säkerligen vill komma ikapp Barcelona och Real Madrid.

Jag tror vi får se en ganska avvakade matchbild från början, där matchen kan explodera av ett mål som gör att båda lagen öppnar upp sig en aning och med alla offensiva krafter på den här planen tror jag det finns stora möjligheter till att vi får se lite mål. Suarez, En Nesyri mfl är spelare som kan göra det lilla extra i matcher som dessa. Senast lagen möttes vann Atletico med 2-0 där det verkligen fanns chanser för fler mål och matchen innan den så blev det 2-2.

Jag väljer att spela över 2,5 mål till hela 2,75 hos Betfair vilket är ett otroligt fint odds!

Trevlig fortsättning på påsken!

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,75
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, söndag 4 april 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo