Speltips Sevilla – Cadiz 23/1: Ny vinst

Simon Pålsson Publicerat: 22 januari 2021

Sevilla har vaknat till liv och lär städa av motståndet Cadiz på hemmaplan, där man varit starka under hela säsongen.

Sevilla - Cadiz

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla hade en lite sämre inledning på säsongen i La Liga, men nu går laget åter att känna igen, och man går inför en intressant vår med toppstrid i ligaspelet och Champions League-åttondelsfinal i februari månad. Precis som man önskar ha det.

På hemmaplan har man varit starka med bara två förluster på sina 19 senaste matcher i La Liga och det är ingen lätt uppgift som nu väntar Cadiz denna lördag.

Cadiz har i för sig stått för en stark säsong, och har fyra raka matcher utan förlust i ligaspelet, men mot de allra största lagen är man inte riktigt lika framgångsrika. Inte längre i alla fall.

Nu känns det som att säsongen har satt sig och att lagen som ska ligga i toppen har vaknat. Det är Sevilla ett väldigt tydligt bevis på.

Jag har svårt att se hur Sevilla inte ska fortsätta på den inslagna vägen här, med tanke på att man sett så starka ut under 2021. Det är egentligen bara tappet mot Atletico Madrid som är en plump i en annars mycket stark period.

Inga konstigheter

Cadiz må vara ett lag som har öppnat säsongen starkt, men inför matchen mot Sevilla kommer man till spel utan ett par viktiga spelare och det försämrar utan tvekan lagets chanser att få med sig ett bra resultat från den här matchen.

Carlos Akapo, José Mari och Lusimi Quezada kommer inte att spela, samtidigt som Alfonso Espino nu har smittats med corona och därmed inte kommer till spel. Det är vad vi kallar tunga tapp för ett lag som dessutom, om det vill sig illa, kommer att få klara sig utan Anthony Lozano, Augusto Fernandez och Marcos Mauro.

Däremot ska det bli intressant att se anfallaren Negredo tillbaka i Sevilla, där han får möta sitt gamla lag, som han skördade så stora framgångar med.

I hemmalaget har Diego Carlos dragit på sig corona, och i övrigt kommer inte Tomas Vaclik, Sergio Esudero eller Oscar Rodriguez att spela.

Sevilla vinner spelas till 1,50 gånger smeten hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 1,50
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:15, lördag 23 januari 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: