Speltips Sevilla – Cadiz 29/4: Viktiga poäng

Axel Sjödin Publicerat: 29 april 2022

Det är viktiga poäng som står på spel då Sevilla och Cádiz från varsin sida tabellen möts på Ramón Sánchez-Pizjuán på fredagskvällen.

Sevilla - Cádiz

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den trettiofjärde omgången av La Liga sparkas igång under fredagskvällen med ett möte mellan Sevilla och Cádiz. Sevilla ligger i nuläget på tredje plats i tabellen, sex poäng ovanför Real Betis som jagar Champions League-plats. Sevilla behöver bara skrapa ihop några fler poäng för att säkra Champions League-spel nästa säsong, men med ett tufft spelschema kvar så gäller det att ta tillvara på chanserna de får mot bottenmotstånd såsom Cádiz.

Våren för Sevilla har inte varit den bästa då de har åkt på väldigt många kryss i matcher som kanske borde ha varit trepoängare. För bara ett par månader sedan var de med och slogs om titeln mot Real Madrid, men den drömmen är sedan länge över. Deras stora buffert som de införskaffade sig under hösten har i alla fall hjälpt dem väldigt mycket då de fortfarande är kvar i topp tre efter en svajig vår.

Med tanke på de möjligheter de hade i såväl Europa League som i ligaspelet så kanske det finns en viss besvikelse i klubben, men allt som allt så har de likväl stått för en väldigt stark säsong där de har varit en av de klara topplagen säsongen igenom.

Inför mötet mot Cádiz så har de skador på Fernando, Anthony Martial och Karim Rekik samtidigt som Rafa Mir är avstängd. Men oavsett så har de goda chanser att bygga vidare på segern mot Levante i förra omgången.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cádiz håller sig nätt och jämnt flytande

För gästande Cádizs del så behöver de kriga för varje poäng under återstoden av säsongen. De befinner sig i nuläget på sjuttonde plats i tabellen och har bara en poängs marginal ned till Granada precis under strecket. Tillsammans med Mallorca som är en poäng ovanför så verkar det vara dessa tre som kommer att slåss om överlevnad i nedflyttningsstriden i de sista omgångarna.

Cádiz har inte riktigt lyckats bygga vidare på de framgångar de hade som nykomlingar under fjolåret där de stod för en mängd skrällar mot topplag. De andra lagen vet hur Cádiz spelar nu med väldigt lågt bollinnehav och snabba omställningar och har lyckats avväpna andalusierna till viss del.

Storklubbar har dock fortsatt haft problem, vilket vi inte minst kan se i de senaste omgångarna då de har slagit både Villarreal och Barcelona över deras fem senaste matcher. Cádiz har lyckats näta i sex av sina sju senaste matcher samtidigt som Sevilla har haft tre riktigt målrika matcher åt båda håll nu på senaste. Så för 2.25 hos Campobet så är oddsen bra att båda lagen lägger mål här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2.25
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: