Speltips Sevilla – Dortmund 17/2: Champions League.

Simon Pålsson Publicerat: 17 februari 2021

Åttondelsfinalerna i Champions League fortsätter på onsdagen när Borussia Dortmund spelar borta mot Sevilla den 17 februari 2021.

Sevilla - Borussia Dortmund

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är bäst av två matcher som gäller när åttondelsfinalerna i Champions League ska till att avgöras, men en viktig sak att ha med sig är att ett antal matcher kan komma att spelas på annan ort för att det finns reserestriktioner som ställer till det.

Sevilla får däremot spela hemma mot Borussia Dortmund och det kommer att vara en klar fördel för hemmalaget, som har prickat formen på slutet.

Borussia Dortmund däremot har det tyngre och har redan nu halkat bort från toppstriden i Bundesliga, med stor risk att inte ens kvalificera sig till Champions League nästa säsong. Skadeproblem, dålig form och ett risigt lagbygge i de defensiva delarna har ställt till det.

Den ihålighet som kan uppfattas i Borussia Dortmund kommer att kosta mer mot ännu starkare lag och Sevilla är som bekant väldigt starka ute i Europaspelet.

Odds mot Borussia Dortmund

Sevilla är ett helt annat lag på slutet och inför onsdagens möte med Borussia Dortmund är känslan att spanjorerna ska ha ett mycket bra slagläge.

Det man eventuellt kan känna sig aningen osäker på är skadelistan, som har ett antal lite tveksamma namn. Vi vet i dagsläget inte om Jesus navas, Marcos Acuna, Lucas Ocampos eller Oscar Rodriguez kan spela. Ett par spelare där hade varit givna i en startelva.

Borussia Dortmund hade tidigare under vintern stora problem med skador, men nu ser det klart bättre ut i den tyska storklubben. Roman Burki, Thomas Meunier och Dan-Axel Zagadou är spelarna som vi vet står över, samtidigt som Lukasz Piszczek ser ut att även han stå över.

Det lag som Borussia Dortmund kan formera är urstarkt, men formen skrämmer dessvärre inte.

Sevilla draw no bet spelas till 1,73 gånger såsen hos Betsson. På hemmaplan ska man inte förlora mot Borussia Dortmund.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla draw no bet
Odds: 1,73
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 17 februari 2021
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: