Speltips Sevilla – Eibar 24/10: Favoritskap

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Sevilla är på jakt efter tre viktiga poäng i La Liga. På lördagen den 24 oktober 2020 spelar man hemma mot Eibar i ett kittlande möte.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en lite märklig start på den här spanska ligasäsongen och det är i dagsläget inte helt givet vilka lag som kommer att finnas med i toppen för att konkurrera om placeringarna runt FC Barcelona och Real Madrid, som jag vågar lova kommer att finnas där inom kort.

Men när till och med storklubbarna tappar onödiga poäng och förlorar matcher på märkliga sätt måste man ändå haja till en aning, och kanske stanna upp och fråga sig vad det är som händer? Det gäller att hålla ögonen på matcherna här, eftersom det med rådande publikfria förutsättningar har öppnats en möjlighet för de mindre lagen att faktiskt skrälla när storlagen är lite mer omotiverade.

Men det kan också vara nyttigt att få en och annan käftsmäll ibland, för att därigenom vakna till liv. Sevilla har redan tappat poäng i två matcher, men i stora stycken har man spelat ganska bra fotboll. Man var också ganska bra i matchen borta mot pånyttfödda Chelsea tidigare i den här veckan. Jag tvekar inte så mycket på att man är ett starkt lag den här säsongen också.

Eibar då? Jo, det är alltid lite krångligt med de här lite mindre lagen i Spanien. Men förlust i varannan match är inte helt uselt med tanke på att man spelat mot ett par tunga lag redan nu. Senaste tiden har man två raka utan förlust och det känns helt klart som ett lag som kommer att fortsätta att ställa till det för många.

Sevilla är favoriter

Sevilla fick Joan Jordan utvisad i sin senaste match och det innebär såklart att han inte kan spela den här matchen. Det kan inte heller Jules Koundé, samtidigt som Ousamma Idrissi står utanför laget fortfarande. Däremot finns det lite positiva besked också i Sevilla. Jesus Navas är tillbaka för laget och lär spela här, och det kommer troligen även Sergi Gomez att kunna göra. I det fallet kan han nog bli petad av Fernando dock.

Cote, Pedro Bigas och Recio är spelarna som står utanför matchtruppen för bortalaget Eibar. I stora stycken är det här ett intressant lag, men man är såklart inte i närheten av på samma nivå som Sevilla. Det är rimligen en av anledningarna till att man ska gälla som under dog inför matchen.

Med det sagt ska sägas att Eibar får tillbaka Pep Diop i spel efter att han varit avstängd senast, och mest troligt tar han plats på mittfältet.

Sevilla -1 (asian handicap) spelas till 1,85 gånger såsen hos bet365. Här har man egentligen inte råd att tappa fler onödiga poäng.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla -1 (asian handicap)
Odds: 1,85
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 24 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: