Speltips Sevilla – Elche 17/3: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 17 mars 2021

Sevilla letar tre nya poäng i Serie A när Elche står på andra sidan onsdagen den 17 mars 2021. Vi rekar med odds inför mötet i Spanien.

Sevilla - Elche

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla har haft en stark fortsättningen på den här säsongen efter att ha öppnat säsongen lite svagare. Det gör att man har reparerat det som länge såg ut att bli ett riktigt svagt år och nu är man tillbaka där man hör hemma.

I skrivande stund ligger man på fjärdeplatsen och har tack vare det ett bra utgångsläge inför att den här säsongen ska avslutas nu under våren. Nu gäller det att fortsätta på det inslagna spåret för att säkerställa att man går till Champions League.

Det är just Europastriden som är det som nu gäller för Sevilla. Man har fjärdeplatsen, den sista platsen till Champions League, och det är orealistiskt att man ska äta ikapp gapet till Real Madrid, FC Barcelona och serieledande Atletico Madrid.

Men då man bara har sex poäng ner till Real Sociedad är det inte heller helt klart och det handlar om att försöka avsluta det här på bästa sätt. Det är så man kommer att kunna ta sig till den finaste av turneringar nästa år.

Nu möter man ett Elche som man så sent som för två veckor sedan förlorade mot, då på bortaplan, och chansen till revansch kommer alltså snabbt.

Sevilla är starkare

Sevilla hade en sämre trend häromveckan med flera tunga förluster, bland annat två mot FC Barcelona och då mot Elche, men har med två raka bättre insatser visat att man är på gång igen.

Det känns inte realistiskt att det här laget skulle förlora igen, och på hemmaplan har Seilla alltså sex vinster på sina sju senaste matcher. Det är synnerligen starka papper.

Elche är bara en poäng över nedflyttning, har fem vinster på hela säsongen och har, bortsett från vinsten mot Sevilla, ingen form värd att skryta med.

Det som är ett problem för hemmalaget inför matchen är dock att Joan Jordan och Diego Carlos inte kan spela på grund av avstängning, medan Aleix Vidal är skadad och Fernando är högst osäker till spel.

Under 2,5 mål spelas till 1,91 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,91
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, onsdag 17 mars 2021
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo