Speltips Sevilla – Getafe 9/1: Målfattigt

Axel Sjödin Publicerat: 9 januari 2022

Sevilla tar sig av Getafe hemma på Ramon Sanchez-Pizjuan i hopp om att kunna sätta press på Real Madrid.

Sevilla - Getafe

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid har fortfarande ett starkt grepp om ligaledningen, men i och med att Los Blancos förlorade det lilla Madridderbyt mot just Getafe förra helgen så har det öppnats upp en möjlighet för Sevilla att ta ikapp en del av försprånget upp till ligaledarna.

I dagsläget så har Sevilla fem poäng upp till Real Madrid, men de har också en match mindre spelad, så tar de tillvara på sina chanser här så kommer det bara vara två poäng som skiljer dem åt och kanske kan vi få en intressant titelstrid framåt våren.

Sevilla har fyra vinster och ett kryss i sina fem senaste ligamatcher trots att de haft ett väldigt tufft spelschema där de har mött Villarreal, Athletic Club på San Mamés, Atlético och Barcelona. Att få med sig tio poäng från de matcherna är verkligen imponerande och Sevilla är i dagsläget det enda riktiga hotet till Real Madrid i toppen.

De har dock vunnit med uddamålet väldigt många gånger under säsongen och de vinner ofta utan att egentligen övertyga. De imponerade inte alls i Champions League, men har hittat ett sätt att vinna täta matcher i ligaspelet. Frågan är om det kommer att räcka hela vägen. Mot Getafe saknar de både skadade Erik Lamela samt Youssef En-Nesyri som är borta för de afrikanska mästerskapen så det lär nog inte bli någon målfest här heller.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Getafe fortsätter att klättra

Getafe stod för en väldigt stark avslutning på hösten och har inlett det nya året på samma spår. De var tabelljumbo en bra bit in på säsongen och det dröjde åtta omgångar innan de ens tog sin första poäng, men nu har de klättrat upp ur botten och är de formstarkaste laget som fortfarande är inblandade i bottenstriden.

Tränare Quique Sánchez Flores har verkligen lyckats få igång Getafe då han har täppt till defensiven. De är nu obesegrade i sex raka matcher och under dessa har de bara släppt in ett enda mål, vilket är sensationellt för ett lag så långt ned i tabellen får man ändå säga.

Den här sviten inkluderar dessutom tre vinster där den senaste kom i derbyt mot Real Madrid med 1-0. Förvisso hade Los Blancos flera spelare borta på grund av COVID-19, men oavsett så är det oerhört starkt att vinna mot ligaledarna utan att släppa in mål.

Getafe har dock inte varit lika starka på bortaplan och det ska nog mycket till för att de ska lyckas återupprepa bedriften mot Sevilla på söndag. Men kanske kan de få med sig ett kryss med tanke på hur bra de har sett ut defensivt samtidigt som Sevilla saknar en del offensiva alternativ. Vi spelar på under 2 mål asian för 1.91 hos Expekt då båda har lagen mestadels har haft rätt målfattiga matcher under den senaste månaden.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2 mål asian
Odds: 1.91
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: