Speltips Sevilla – Levante 1/10: Press direkt

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Sevilla siktar på att skrälla i toppen under säsongen, och måste därför ta tre poäng hemma mot Levante den 1 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det som nu väntar i den spanska fotbollen är en mer oviss säsong än på väldigt länge, och det känns som att det i toppen finns flera lag som på allvar kan konkurrera hela vägen in i mål. Det kanske inte blir en ligatitel, men ett lag som Sevilla ska finnas med i diskussionerna.

Den huvudsakliga målsättningen är att åter nå en Europaplats, och efter en stark inledning på säsongen känns det som att Sevilla är på god väg. Man har bara spelat en match, trots att tredje omgången redan har spelats enligt schemat, i La liga än så länge och då imponerade man stort borta mot Cadiz.

Det var bara dagarna efter att Sevilla föll mot Bayern München efter förlängning i den europeiska supercupfinalen. I egenskap av regerande mästare i Europa League gick Sevilla in som underdog, men gjorde det bra då.

Levante har en vinst och en förlust så här långt, och spelar en mycket offensiv fotboll. Fem gjorda mål hittills vittnar om en stark offensiv, men fem insläppta vittnar om att Sevilla kommer att kunna hota det här laget.

Just borta, mot den här typen av lag, tror jag att Levante kommer att få det tungt under säsongen och räknar blint med en vinst för Sevilla.

Favoritskap för Sevilla

Sevilla har fått öppna säsongen utan ett par potentiellt viktigare spelare, även om man faktiskt har en väldigt bra trupp att tillgå både på bredden och vad gäller spetsen. Sebastien. Conchia har inte spelat så här långt, och för Carlos Fernandez ser det snart ut som att kan spela. Det återstår att se hur Julen Lopetegui vill formera laget här, men han har många bra alternativ.

I bortalaget Levante har Cheick Doukouré inte kunnat spela än, samtidigt som Ruben Rochina inte är tillgänglig. Det man ska ha med sig är att Coke dragit på sig en liten känning, men troligen kan spela snart igen.

Hur som haver är det en tuff bortamatch som väntar, mot ett Sevilla som på 16 raka matcher i La Liga inte inkasserat en enda förlust. Det är alltså en svårmanövrerad motståndare, som inte är enkel att slå och som lär tillhöra toppen den här säsongen.

Det blev alltså ingen vinst mot FC Bayern München i förra veckan, men känslan är att Sevilla öppnat säsongen så pass lovande att man måste gälla som klara favoriter inför den här matchen också. Det är precis den här typen av motstånd man bara ska städa av.

Sevilla -1 (asian handicap) spelas till 1,72 gånger smeten hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla -1 (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, torsdag 1 oktober 2020
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: