Speltips, Sevilla – Málaga 16/1: Spelbolaget sticker ut hakan

Spelbloggare Publicerat: 15 januari 2016

Sevilla fortsätter beta av mer och mer mark i spanska Primera División. Kan ett formstarkt Málaga sätta stopp för deras frammarsch?

Back on track. Först – inte en enda vinst på de fem inledande matcherna. Sedan har formen bara pekat uppåt och man har kopplat kontakt med konkurrenterna på Europaplatserna, i alla fall de till EL. En respektive två pinnar har Sevilla upp till femte- och sjätteplatsen.

Men bättre än så blir svårt att nå. Avståndet uppåt är alltför stort och man är alldeles för veka på bortaplan. Tillsammans med Las Palmas är Sevilla de enda lagen i serien som ännu inte vunnit på resande fot. Resultatraden: 0-5-4. Desto bättre hemma med 8-0-2 i den raden.

Málaga cirkulerar runt i det stabila mittenskiktet; är placerade på tiondeplatsen och lär hamna någonstans där när spelåret ska summeras. Har inte spets för toppen, men är alltför stabila för botten. Formen är fin med sju seriematcher i följd utan förlust. Under den perioden har det dock blivit en torsk, och det i Copa del Rey, 0-1 hemma mot Mirandés från andradivisionen.

Nionde raka på arenan?

Det känns inte helt optimalt att spela emot Málaga i rådande form, men här bör deras fantastiska svit stoppas. På Ramón Sanchez Pizjuán rår få på Sevilla – efter de två inledande seriematcherna på arenan, vilka båda förlorades, har de vunnit åtta raka; bland annat över jättarna Barcelona och Real Madrid.

Gästande Málaga har steppat upp rejält, på både hemma- och bortaplan – men prestationen i 1-1-matchen mot Las Palmas senast lovar inte speciellt mycket inför framtiden. Kanske var det startskottet på en sämre svit?

Bra besked på båda parters skadefronter. Dock ett minus att Málaga fortfarande saknar ytterbacken Juan Carlos, skadad.

De flesta spelbolagen betalar runt 1,62-1,67x för den raka ettan medan William Hill sticker ut med 1,75 x insatsen för den. Sett till hur solida man brukar vara på hemmaplan, räcker det absolut för att hitta värde. Kanske blir det som sist lagen möttes på Ramón Sanchez Pizjuán – 2-0?

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner, rak etta
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 16/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sevilla 1,75 williamhill logo
Oavgjort 4,00 betway logo
Málaga 5,50 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,94 redbet logo
Under 2,5 mål 2,00 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: