Speltips Sevilla – Osasuna 7/11: Fördelen tydlig

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Sevilla är favoriter hemma mot Osasuna, trots att laget haft en krampaktig säsongsstart i spanska La Liga. Vi rekar med odds den 7 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos 888sport!
Annons. Nya kunder hos 888sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det såg allt annat än bra ut under inledningen på den här ligasäsongen för spanska Sevilla, som föll igenom i en rad matcher, förlorade många täta drabbningar och som snabbt tappade mark i toppstriden.

Nu har man i för sig bara spelat sex omgångar, medan ett par andra lag har spelat åtta, men att man ligger så långt ner som på placering nummer 16 i tabellen vittnar om att man verkligen inte fått saker och ting att flyga.

Nu har man dock sett aningen bättre ut på slutet och med sju poäng av nio möjliga i Europa League har man visat att man vet hur man vinner fotbollsmatcher. Nu är det hög tid att konvertera det till att vinna även i La Liga, där man har fyra raka utan vinst.

Osasuna däremot har tio poäng på sju omgångar, ett bra poängsnitt som man gärna vill försöka hålla hela säsongen. Nu senast föll man hemma mot Atletico Madrid och min känsla är att det här blir ett år då man får tufft mot de allra bästa lagen.

1X2-spel i La Liga

Sevilla har inte haft Oussama Idrissi i spel alls under säsongen och inte heller till helgens match kommer han att finnas med i laget. Det mesta pekar på att inte heller Suso eller Sergi Gomez spelar någonting i den här matchen.

Den startelva som man har att tillgå och som man troligen formerar här också kommer att vara mycket stark, och det känns som att man äntligen har hittat ett mer fungerande samarbete mellan spelarna. Men det är en sak som tar tid.

Osasuna har däremot en tyngre skadelista och på senare tid har den kompletterats med ytterligare ett par namn.

Jonathan Calleri och Aridane Hernandez kommer inte att kunna spela på ett tag. Däremot vet vi sedan tidigare att Darko Brasanac, Brandor och Chimy Avila inte är med i truppen. Ante Budimir, som blev klar i somras, är nu redo för spel och lär starta längst fram i den här matchen.

Sevilla ska, vare sig vad tabellen säger, vara ett bättre lag och nu har man inte råd att slarva bort fler trepoängare.

Sevilla vinner spelas till 1,61 gånger såsen hos 888sport.

Sevilla - Osasuna

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: