Speltips Sevilla – Rayo Vallecano 15/8: Ensidig premiär

Axel Sjödin Publicerat: 15 augusti 2021

Den sena kvällsmatchen på söndag spelas mellan Sevilla och Rayo Vallecano på La Bombonera.

Sevilla - Rayo Vallecano

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla stod för en väldigt fin säsong i fjol, vilket hamnade lite i skuggan av Atléticos titel. Men Julen Lopetegui var bara en hårsmån från att faktiskt vara med i den spanska titelstriden när den var som mest spännande, men det ville sig inte riktigt och de avslutade tillslut säsongen på fjärde plats, ett par poäng bakom Barcelona.

De säkrade i alla fall spel i Champions League med hela elva poängs marginal ned till Real Sociedad på femte plats och förväntas göra detsamma även i år. Det förutsätter dock att de inte tappar för mycket innan transferfönstret stänger där Jules Koundé stått i fokus då han ryktats till Chelsea.

Sevilla hade en fantastiskt bra defensiv förra säsongen och Koundé spelade en stor roll i det mittlåset och kommer spela en väldigt stor roll framöver om han nu får stanna. Precis som de andra klubbarna i spansk toppfotboll så är Sevilla dock ekonomiskt pressat och kan behöva pengarna från en försäljning.

Transferfönstret har varit relativt lugnt förutom en bytesaffär med Tottenham där Bryan Gil såldes och de fick Erik Lamela i utbyte. Även Mark Dmitrovic har hämtats in från Eibar.

Trots spekulationer kring Koundés vara eller icke vara lär han i alla fall starta i öppningsmatchen mot Rayo tillsammans med Diego Carlos som också varit ett frågetecken då han nyligen varit och spelat OS för Brasilien.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inga förväntningar på Rayo

Hemmalaget har en väldigt tuff säsong framför sig och är utan tvekan den av nykomlingarna som på förhand känns som det svagaste kortet. Medan Espanyol och och Real Mallorca båda avslutade säsongen i segundan med 82 poäng och nästan tio poängs marginal ned till trean så lyckades Rayo smita in genom playoffen.

Rayo Vallecano avslutade nämligen säsongen med 67 poäng på sjätte plats, den sista placeringen att få vara med i playoff ens en gång. Det var alltså klasskillnad gentemot de andra klubbarna som åkte upp förra säsongen och de har hållit sig till att värva från andra mindre klubbar i Segunda Division inför sitt äventyr i La Liga i år.

Att inleda säsongen mot Sevilla på bortaplan kan mycket väl bli ett bryskt uppvaknande för nykomlingarna. På La Bombonera så var Los Rojiblancos oerhört vassa under våren och det var inte många lag som återvände hem med poäng. Det var framförallt oerhört svårt att göra mål på Sevilla och det tror jag inte Rayo kommer att lyckas med nu heller då Lopetegui har hela truppen tillgänglig för spel.

Vi kryddar det raka spelet med att spela på att Sevilla vinner utan att släppa in mål såsom de gjorde så många gånger under våren mot långt bättre lag än Rayo. För 2.12 hos Campobet är det klart spelvärda odds till matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner mot noll
Odds: 2.12
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 22:15
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: