Speltips Sevilla – Real Madrid 17/4: Toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 17 april 2022

Ett stormöte väntar mellan Sevilla och Real Madrid i vad som för bara ett par månader sedan hade varit en spännande seriefinal.

Sevilla - Real Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta är en match som många säkerligen hade markerat i sin kalender länge då det var dessa två lag som slogs om titeln länge. Sedan dess så har dock Real Madrid dragit ifrån rejält medan Sevilla har gått in i en svacka och har tappat mark i tabellen.

Det fanns en tidpunkt tidigare under våren då Sevilla hade ett tufft val kring om de borde satsa på ligatiteln eller Europa League vars final kommer att spelas på just Sevillas hemmaarena Ramón Sánchez-Pizjuán. Men beslutet togs snabbt åt dem då Real Madrid seglade iväg i ligan samtidigt som de föll mot West Ham i Europa League.

Sevilla är knappast vana vid så fina säsonger som den här, men känslan efteråt var att säsongen nästan var över då de hade en så fin potential att satsa på flera fronter. De är i alla fall en tuff nöt att knäcka och har fortfarande tre poängs marginal ned till Atlético Madrid och Real Betis i kampen om Champions League-platser.

Förlusten med 0-1 mot Barcelona förrförra omgången var den första sedan i november förra året och de var snabba att revanschera sig med en 4-2-vinst mot Granada senast. Det återstår att se ifall de är starka nog att sätta käppar i hjulet för serieledande Real Madrid.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Real Madrid blixtrar till med sina individuella prestationer

Med bara sju matcher kvar att spela så har Real Madrid ligatiteln som i en liten ask. De har tolv poäng ned till Barcelona, som har en match mindre spelad förvisso, men det ska ske en total kollaps för att de ska tappa det här.

Matchen mot Sevilla har såklart prestige i sig med tanke på hur säsongen har sett ur hittills. Med tanke på att nästa match i Champions League inte sker förrän om två veckor så lär fullt fokus ligga på påskdagens toppmöte också.

Los Blancos har dock, trots överlägsen ligaledning, visat att de är sårbara under säsongen. Sättet de har tagit sig igenom dubbelmötena mot både PSG och Chelsea signalerar allt annat än stabilitet. Istället så har det varit fantastiska individuella prestationer, framförallt från Karim Benzema, men även Vinicius Junior, som har tagit dem vidare.

Som vi har sett under säsongen så har Real Madrid trots allt en del defensiva brister, men gottgör för det genom en väldigt fin offensiv. Trots att Sevilla tenderar att spela rätt målsnåla matcher så tror jag att det finns bra förutsättningar för ett spel på att båda lagen gör mål för 1.78 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.78
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds:

Ett stormöte väntar mellan Sevilla och Real Madrid i vad som för bara ett par månader sedan hade varit en spännande seriefinal.