Speltips Valencia – Atletico Madrid 28/11: Felsatt odds

Simon Pålsson Publicerat: 28 november 2020

Spelbolagen förväntar sig en tät drabbning när Valencia och Atletico Madrid gör upp i La Liga den 28 november 2020.

Valencia - Atletico Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Det är så gott som standard när Atletico Madrid spelar sina matcher, oavsett om det råkar vara i det inhemska ligaspelet eller ute i Europa, att det är täta matcher och att man släpper in väldigt få mål.

Det här bottnar såklart i ett antal olika saker, men målvakten Jan Oblak är såklart ofta en starkt bidragande orsak med sina starka matcher mellan stolparna. Det är och förblir en målvakt som räddar många bollar, om man uttrycker sig enkelt.

Atletico Madrid kommer till helgens ligaomgång med siktet på att ta över serieledningen och formen är dessutom god, med fem raka vinster i La Liga och ett spel i Champions League som ser aningen bättre ut, även om man bara kryssade senast.

Valencia däremot har haft en lite tyngre inledning på säsongen och är ganska långt efter toppen, trots att den är så jämn den här säsongen. Men ett par vinster kan snabbt vända på trenden. På slutet har laget tre raka utan förlust och fortsätter att göra bra matcher rent offensivt.

Målspelet är givet

Efter att ha haft större problem med skador inledningsvis ser det nu ganska lovande ut för spanska Valencia, som bara har Jasper Cillessen och José Gaya garanterat borta från den här matchen. Det är två tunga spelare som hade kunnat göra skillnad, det bör man väl vara tydlig med. Om det vill sig illa kan Mouctar Diakhaby också behöva stå över här.

Då är det egentligen klart värre med tappen i bortalaget Atletico Madrid, både sett till vilken tyngd det är på spelarna som inte kan komma till spel, men också vad det har för betydelse för laget i stort.

Luis Suarez är troligen borta, men det kan bli tal om en återkomst snart efter coronasmittan. Lucas Torreira är i samma situation. Hector Herrera, Diego Costa och Sime Vrsaljko är spelarna som av skadeskäl ser ut att missa matchen.

Efter en stark säsongsinledning hoppas Atletico Madrid fortsätta på den inslagna vägen här.

Atletico Madrid kommer att gå för sin sjätte raka vinst i La Liga, och jag tror möjligen på en lite mer öppen historia här än vad laget brukar vara med i.

Båda lagen göra mål spelas till hela 2,05 gånger såsen hos SpeedyBet.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,05
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 16:15, lördag 28 november 2020
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: