Speltips Valencia – Atletico Madrid 7/11: Stormatch

Axel Sjödin Publicerat: 6 november 2021

Valencia tar emot de regerande mästarna Atlético Madrid på Mestalla under söndagseftermiddagen.

Valencia - Atletico Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

La Liga inleder söndagen starkt med ett intressant möte mellan Valencia och Atlético Madrid där båda lagen lär sikta på att bygga vidare på förra helgens vinster. Med nästa landslagsuppehåll runt hörnet så finns det inte heller någon anledning att hålla tillbaka, så detta kan komma att bli en spännande match.

Valencia bröt sin svit på sju matcher utan vinst förra helgen då de stod värd för Derbi de la Comunitat och besegrade de lokala rivalerna Villarreal med 2-0. Trots att de som hemmalag bara hade en fjärdedel av bollinnehavet så var det de som nyttjade de bättre och kunde gå därifrån med tre poäng.

Det lär ha varit en väldigt viktig seger för José Bordalás manskap som inledde säsongen väldigt starkt men som har halkat ned i tabellen bit för bit under den senaste månaden lite drygt. Bordalás som tränat Getafe under en längre tid innan har gjort det väldigt bra sedan övergången till Valencia och klubben är nu långt ifrån den kris de var i under fjolåret, trots begränsade resurser och trots att de knappt värvat in nya spelare.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlético går åt rätt håll

Gästerna har haft lite blandade resultat under senare tid, men har chansen att vid vinst ta ikapp Real Sociedad som i nuläget befinner sig i ligaledning. Det ska sägas att Real Sociedad har en match mer spelad än de tre jagande lagen bakom, men tabelltoppen är oerhört jämn i La Liga än så länge.

Atlético har inte sett lika starka ut i år som man gjorde under förra hösten då de såg ut som en vinstmaskin, men de har trots allt ändå plockat upp flera trepoängare utan att imponera och under senare tid så har spelet börjat gå åt rätt håll.

Deras 3-0-vinst mot formstarka Real Betis under förra helgen var en imponerande insats och även deras upphämtning hemma mot Real Sociedad för några omgångar sedan. Det är svårt att tolka in för mycket i deras två förluster mot ett väldigt starkt Liverpool, men Atlético bör ha det som krävs för att gå vinnande nu på söndag i varje fall.

Valencia har gång på gång vikt ned sig mot andra storlag och bortsett från derbyt senast mot Villarreal så har de förlorat samtliga andra stormatcher under hösten mot Real Madrid, Sevilla, Barcelona och Real Betis. Atlético är helt enkelt det starkare laget här och jag tycker att det är godkända odds på den raka tvåan för 1.96 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:15
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: