Speltips Valencia – Barcelona 20/2: Tuff kamp

Axel Sjödin Publicerat: 20 februari 2022

Valencia välkomnar Barcelona till Mestalla i en av de mest intressanta matcherna från helgens La Liga.

Valencia - Barcelona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en tuff start på det nya året för Valencia som fortfarande jagar sin första vinst sedan årsskiftet. Spelschemat har dock verkligen inte varit det lättaste då de har avverkat matcher mot Real Madrid, Sevilla, Atlético Madrid, Real Sociedad och nu Barcelona inom loppet av sex matcher.

Valencia hade nog större förhoppningar då de äntligen ställdes mot rätt överkomligt motstånd i form av bottenlaget Alavés förra helgen, men det slutade i besvikelse då de föll med 1-2 på Mendizorrotza.

De har nu halkat ned till tolfte plats i ligan och även om det inte är överdrivet många poäng upp till Europaplatserna så börjar Copa del Rey alltmer se ut som deras bästa chans att komma ut i Europa nästa säsong.

Mot Barcelona får de fortsatt klara sig utan Gabriel Paulista, som dock snart är återhämtad. I övrigt har de inga skador värda att nämna och med José Bordalás fysiska och intensiva spelstil kan de mycket väl göra livet surt för gästerna.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensiven fortsatt en svag punkt

Barcelona fick nöja sig med ett kryss förra helgen i stadsderbyt mot Espanyol. De räddade med nöd och näppe en poäng då Luuk de Jong lyckades få in en kvittering i den 96:e minuten, men många hade nog väntat sig mer på förhand.

Trots att Barcelona har gått åt rätt håll under Xavi så finns det fortfarande mycket som inte riktigt klickar i laget. Defensiven är en av punkterna där det krävs förbättring, men offensiven har iallafall kommit igång i och med deras nyförvärv i januari.

Bortsett från deras 4-2-vinst över Atlético i början av månaden så har Barcelona dock inte imponerat på senaste tid. De kliver in som favoriter mot ett Valencia som knappast heller har rosat marknaden på senaste, men det är lätt att se hur de skulle kunna få problem mot Bordalás Valencia här. De får dessutom klara sig utan Gerard Piqué som drog på sig en avstängning senast.

Det ska mycket till för att Valencia ska vinna den här matchen, men jag tror att de har vad som krävs för att störa Barcelona och få med sig en poäng från matchen. Vi spelar därmed på oavgjort här för 3.65 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (Oavgjort)
Odds: 3.65
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: