Speltips Valencia – Cadiz 6/1: Tillknäppt match

Axel Sjödin Publicerat: 6 januari 2023

Ett Valencia i tveksam form tar emot bottenlaget Cádiz hemma på Mestalla under fredagskvällen.

Valencia - Cádiz

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Medan Valencia slåss för att befästa sig på den övre halvan så jagar Cádiz säker mark i nedflyttningsstriden. Valencia inledde säsongen bra, men har tappat lite under senare tid, med bara en vinst på de senaste sju matcherna.

Det har varit en godkänd säsong hittills under den nya tränaren Gennaro Gattuso, som har fortsatt lite på samma spår som José Bordalás under senaste säsongen. Men Valencia har inte riktigt kunnat ta nästa steg ännu.

Efter VM-uppehållet så inledde Valencia med en 1-2-förlust borta mot Villarreal efter att de gula ubåtarna lyckades avgöra med ett par minuter kvar av matchen. Men hemma mot så är de klara favoriter att lyckas vända deras negativa trend och ta en ny trepoängare. Målskyttet har de i alla fall kommit igång med lite efter en lätt vinst mot La Nucia i Copa del Rey tidigare i veckan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cádiz har problem med målskyttet

Gästerna fick i sin tur nöja sig med ett kryss i sin återkomst till ligaspelet mot nykomlingen Almería. Cádiz har med knappa resurser lyckats klara sig kvar i La Liga under två säsonger, men förra säsongen så var det bara med en ynka poängs marginal. Det här året så kan det bli väldigt tufft att klara sig kvar, men ännu har de kontakt med säker mark då de bara ligger en poäng bakom Celta Vigo på 17:e plats.

De har dock gått ifrån sitt framgångsrecept en aning med att stå lågt med väldigt lågt bollinnehav, vilket de tog till en extrem under sin första säsong i La Liga. Men även om de fått ett ökat bollinnehav så har det inte gett några resultat i det offensiva spelet. De har gjort näst minst antal mål i ligan i dagsläget och har uppenbart offensiva problem.

När dessa båda lagen möttes förra säsongen så slutade båda matcherna mållösa och det är absolut inte svårt att se det hända även nu på fredag. Valencia är dock snäppet vassare och borde kunna vinna detta, men alldeles oavsett så finns det mycket som pekar på att detta kan bli en tillknäppt match med få mål. För 1.91 gånger pengarna hos Bet365 så siktar vi därmed på underspelet här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.91
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, fredag 6 januari 2023
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: