Speltips, Valencia – Eibar 4/2: Kvällsunderhållning från Spanien

Spelbloggare Publicerat: 3 februari 2017

Kvällsmatchen från spanska Primera División, avspark 20:45, står Valencia och Eibar för – en svårbedömd historia, som vi däremot tror kommer bli en öppen sådan. Målpartaj på Mestalla?

En av årets största besvikelser? Absolut. Valencia har inte fått ut i närheten av deras fulla kapacitet, enbart baserat på pappret, och var fram tills bara ett par, tre veckor sedan i riskzonen för att trilla ur serien – men sedan kom två raka vinster, mot Espanyol och Villarreal, som satt dem i en klart mer bekväm position. Dock tillbaka på förlustspråret senast, efter 1-3 borta mot Las Palmas.

Nu kan ju förstås de sex pinnar som skiljer ner till det röda tabellområdet tappas in, men inte ska väl det hända?

Eibar, däremot, är precis i mittensmeten av tabellen och är helt borträknade från bottenstriden – mellan Valencia och dem är avståndet på så mycket som tio pinnar – och det finns till och med chans på en Europaplats, om än liten. Glapp på fem poäng dit, men framförallt handlar det om att Eibar inte är av topp sex-material i Primera División.

Samma spelare alltjämt out för Eibar, ingenting nytt på tapeten. Fran Rico kan eventuellt medverka. Värre problem för Valencia, som förutom en handfull skadade pjäser, har tre avstängda – Nani, Dani Parejo och Munir.

Klipper överspelet på nytt

Mål, mål och mål. Det är min tanke inför matchen.

Och detta trots det offensiva material som saknas för Valencia. Framåt finns det såväl bredd och spets, så alltför sårbara av de där tre avstängningarna ska de inte vara.

Det är alltjämt ett framåtlutat, som alltid, Valencia vi kommer få se. Mycket fram och tillbaka när de spelar, vilket också syns på statistiken – 10/11 senaste matcherna har alla passerat 2,5-målslinan. Även innan dess klar fördel över- kontra underspelet på samma lina.

Som nämnt, offensivt finns det massvis av kvalitet hos Valencia. Defensiven? Svajig. Nu senast, i 1-3-förlusten mot Las Palmas, prickade vi enkelt in över 2,5 mål till 1,83x – nu får vi ännu bättre siffror för samma spel.

Mycket mer passande motstånd för ett överspel kunde vi inte få; Eibar har varit inblandade i en rad öppna fajter på senare tid och 2,5-målslinan passerats i fem raka. Nu senast värjdes Deportivo La Coruna undan med 3-1. Offensiva besked!

Här underdriver oddssättarna möjligheterna för mål… Grovt!

Över 2,5 mål spelas till 1,84 x smeten hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få en unik bonus på 1 000 + 200 kr!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Unik: 1 000 kr bonus + 200 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45, lördag 4/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: