Speltips Valencia – Espanyol 31/12: Formstarka

Axel Sjödin Publicerat: 31 december 2021

Den 19:e omgången av La Liga inleds redan under fredagen med mötet mellan Valencia och Espanyol.

Valencia - Espanyol

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir en tuff kamp i mitten av tabellen då Espanyol gästar Mestalla under fredagseftermiddagen. Valencia har haft en rätt svajig höst, men de har trots allt tagit ett klart steg upp från förra säsongen under sin nya tränare José Bordalás som har gjort Los Che till ett riktigt tufft lag att möta.

De inledde säsongen väldigt lovande och var tidigt med i toppen, men föll därefter av ganska snabbt och hade en period på hela elva matcher där de bara hade en enda vinst. Men Valencia verkar återigen ha studsat tillbaka lite och har nu tre raka vinster i ryggen inför fredagens möte.

Även om vinsterna uteblev länge så är de väldigt tuffa att slå då de – likt Getafe under Bordalás – spelar fysiskt och krigar hårt för bollen. De har nu en svit på sju matcher där de är obesegrade och där fyra av dessa dessutom är vinster. De är påväg upp i tabellen igen och kan faktiskt tillfälligt klättra upp på en topp fyra-placering vid vinst mot Espanyol.

Inför mötet mot Espanyol så får de fortsatt klara sig utan skadade Gabriel Paulista och avstängde Uros Racic, men Espanyol hemma ska kunna vara något de klarar av ändå. På det stora hela får hösten ändå ses som en succé för Valencia, särskilt om de skulle avrunda året med en vinst här.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Espanyol har inte levererat på bortagräs

Gästerna har även stått för en imponerande höst som nykomlingar från segundan. Deras trupp var såklart alldeles för bra för att spela i andradivisionen, vilket de också har visat hittills. De har legat stabilt kring mitten hela tiden och har ställt till det för flera topplag när de gästat Estadi Cornellà-El Prat.

Det är dock framförallt hemma i Barcelona som de har varit starka och de är det lag i serien där poängskörden skiljer som allra mest beroende på om de är på hemma- eller bortaplan. De har tagit 20 av sina totalt 23 poäng på hemmaplan med resultatraden 6-2-1 medan de på bortaplan inte alls har kunnat leverera på samma nivå med 0-3-6 som resultatrad.

De har alltså inte vunnit en enda match iväg från Cornellà-El Prat och det finns inte mycket som pekar på att det kommer ändras mot ett formstarkt Valencia nu under nyårsafton.

När oddsen för en rak etta går för 1.81 hos Campobet så är det i min mening ett väldigt fint spel att avsluta året med.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Valencia vinner
Odds: 1.81
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: