Speltips Valencia – Osasuna 21/1: Rak vinst

Simon Pålsson Publicerat: 21 januari 2021

Det blir ett rakt spel på vinsten när Valencia spelar hemma mot Osasuna i La Liga torsdagen den 21 januari 2021.

Valencia - Osasuna

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog är vi många som är besvikna på den säsongsinledning som Valencia har haft, och allra främst är det nog laget, spelarna, ledarna och supportrarna kring klubben som är mest besvikna. Det har inte blivit som man hade tänkt sig.

Just nu står man på fyra vinster på sina 18 inledande matcher och därmed vinner man inte ens 25 % av sina spelade matcher i La Liga den här säsongen. Det är ett på tok för svagt facit.

Nu vann man i för sig bort amot Real Valladolid senast och det gav en välbehövlig boost, och en välbehövlig poängboost i tabellen. Nu har man lämnat ned flyttningsplatserna bakom sig, men man är fortfarande en del av bottenstriden.

En vinst mot Osasuna skulle göra att man distanserar sig från det laget med råge, och då skulle man ha sju poäng till godo till nästjumboplatsen. Det tror jag är den stora målsättningen i den här matchen.

Osasuna är trots allt ett lag som har släppt in 27 mål på 18 matcher, som har nio förluster (flest av alla) på 18 omgångar och som dessutom har tolv raka matcher utan vinst.

Odds på 1×2-spelet

Jasper Cillessen har inte kunnat spela på hela inledningen av säsongen och det är klart att målvakten hade varit ett bra tillskott för Valencia, som istället för toppstrid och kamp om Europaplatserna nu snarare är en del av bottenstriden.

Förutom att den nederländske målvakten inte kan spela mot Osasuna kommer man eventuellt att behöva klara sig utan Kevin Gameiro och Gabriel Paulista. Båda spelarna testas sent.

Men det går ändå inte att jämföra med bortalagets tapp, där avstängde David Garcia kommer att saknas mest. Det är en spelare som vissa argumenterar för har varit bäst i år. Darko Brasanac, Adrian Lopez, Ruben Martinez och Chimy Avila kan inte heller spela, medan Aridane Hernandez är osäker.

Valencia har sex raka vinster mot Osasuna på hemmaplan och det kan tala för hemmalaget här också.

Valencia att vinna spelas till 2,20 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Valencia vinner
Odds: 2,20
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, torsdag 21 januari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: