Speltips Valencia – Real Madrid 21/5: Kan överraska

Axel Sjödin Publicerat: 21 maj 2023

Valencia hoppas kunna komma ett steg närmare nytt kontrakt då ett sargat Real Madrid kommer på besök till Mestalla.

Valencia - Real Madrid

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Det värsta är över för Valencias del och de ser i dagsläget ut att kunna säkra ett nytt kontrakt efter ännu en turbulent säsong. Tio poäng på deras fem senaste matcher innebär att de numera har tre poäng ned till Getafe under strecket med fyra omgångar kvar att spela på säsongen.

De kommer nyss från en period med fem raka matcher mot bottenkonkurrenter, och det var där som säsongen skulle avgöras. Valencia har nu kommit ut på andra sidan med ett godkänt resultat och den unga truppen klarade tillslut pressen att leverera när det krävdes som allra mest. Senast kommer de från ännu en tung seger borta mot Celta Vigo där Alberto Mari kunde avgöra med bara ett par minuter kvar att spela.

Ännu är det inte över dock och de kan mycket väl komma att behöva något eller några poäng till för att vara helt säkra på att hålla sig kvar i La Liga. Mot ett Real Madrid som inte har något att spela för och som lär vara lite nedslagna efter resultatet tidigare i veckan är det inte omöjligt att de kan få med sig poäng här.

Los Che har fått en Rubén Baraja-effekt och har sett mer slagkraftiga ut under senare tid. De borde åtminstone kunna slå Espanyol av de lag som återstår på spelschemat, även ifall de skulle förlora på söndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kan Real Madrid resa sig?

Som alltid efter en stor förlust har de spanska medierna börjat spekulera kring om Carlo Ancelotti är rätt man för jobbet, trots att han har uppnått fantastiska resultat med Real Madrid. Men den här säsongen har de inte haft lika mycket att jubla över, en cupseger mot Osasuna är deras enda titel, samtidigt som de inte ens var nära mot varken Barcelona eller Manchester City.

Real Madrid är såklart en klubb med enormt högt ställda förväntningar och de har långt ifrån alltid levererat på den höga nivå som vi vet att de kan nå upp till. Vi får se hur de svarar på 0-4-förlusten i Manchester nu på söndag, det går absolut att se ett scenario där luften har gått ur dem lite.

Även om City spelade fantastiskt var det också en ovanligt svag match från ett flertal spelare som vi är vana vid att se hålla en väldigt hög nivå. Luka Modric till exempel var ett av namnen som stack ut med många felpassningar.

Valencia har i alla fall betydligt mer att spela för här och lär vara betydligt mer taggade. För 1.73 spelar vi därmed på dubbelchans 1X hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 1.73
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:30, söndag 21 maj
TV: 
Stream:  cmoresport logo