Speltips Valencia – Real Sociedad 6/2: Uppenbara brister

Axel Sjödin Publicerat: 6 februari 2022

Två lag med tveksam form möter varandra på Mestalla då Valencia välkomnar Real Sociedad.

Valencia - Real Sociedad

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Valencia har haft en tuff start på året i ligaspelet. De har tre förluster och ett kryss på sina fyra senaste matcher, men deras tre senaste motståndare har varit Real Madrid, Sevilla och Atlético Madrid. Efter landslagsuppehållet väntar nu ännu en tuff motståndare i Real Sociedad, men det är en match de nog känner att de kan vinna.

Valencia har trots allt haft en godkänd säsong med tanke på vilka ekonomiska medel de har att arbeta med. De har bara tre poäng upp till sjundeplatsen och har blivit ett mycket tuffare lag att möta under José Bordalás styre. De är fysiska och krigar hårt över bollen.

Parallellt med motgångarna i ligaspelet så har det gått desto bättre i Copa del Rey i januari där de vunnit tre raka matcher och nu har bokat sin plats i semifinalen. Det är möjligt att Valencia sneglar mot semin mot Athletic Bilbao i cupen på torsdag redan nu, men mötet mot La Real är också väldigt viktigt för deras eventuella chanser att ta sig ut i Europa i år.

Trots ett par skador på nyckelspelare såsom Gabriel Paulista och Jasper Cillessen så har de nog en bra chans nu på söndag mot ett Real Sociedad som uppenbart har problem.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårt att sätta fingret på vad det är för fel på La Real

La Real såg ut att kanske ha tagit sig ur sin värsta svacka då resultaten i januari såg rätt lovande ut. En ligavinst mot Celta Vigo följt av en 2-0-vinst mot Atlético Madrid i åttondelsfinalen av Copa del Rey gav lite hopp åt de supportrar som har sett sitt lag glida ned från ligaledning till sjätteplats under några månader.

Det blev dock ett bryskt uppvaknande mot Real Betis i kvartsfinalen som de förlorade med 0-4. Precis samma siffror som Real Betis slog den med under mitten av december. Det är uppenbart att Real Sociedad har väldiga problem såväl offensivt som defensivt då det spelarmaterial de har verkligen borde kunna leverera bättre.

De har bara gjort 22 mål totalt i ligan hittills, vilket är i klass med bottenlagen. Defensiven är det som gav dem deras framgångar tidigare under hösten, men den har uppenbart stora brister till och från den också.

Imanol Alguacil har mycket att fundera på inför söndag, för det är verkligen inte uppenbart vad som egentligen ligger bakom La Reals bekymmer. Det finns ett väldigt bra spelvärde på Valencia här i min mening då vi hos Expekt får hela 2.02 gånger pengarna på hemmalaget med pengarna tillbaka vid oavgjort.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Valencia – Draw no bet
Odds: 2.02
Bolag: Expekt
Spelstopp: 14:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: