Speltips Valencia – Real Valladolid 27/4: Viktigt bottenmöte

Axel Sjödin Publicerat: 27 april 2023

Valencia möter Real Valladolid hemma på Mestalla i en mycket viktig sexpoängare i jakten på att säkra nytt kontrakt.

Valencia - Real Valladolid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Valencia är mitt uppe i en avgörande period i spelschemat där sexpoängarna i botten avlöser varandra. På torsdag väntar ännu ett viktigt möte mot Real Valladolid, där de hoppas kunna ta ännu en trepoängare och klättra över nedflyttningsstrecket. Båda lagen kommer från segrar i den senaste omgången, men har ingen tid att andas ut.

Sedan Rubén Baraja tog över tränaruppdraget har det sett marginellt bättre ut för Valencias del. De har börjat plocka poäng regelbundet hemma på Mestalla, men ligger fortsatt kvar under strecket och har ett par avgörande matcher framför sig.

Valencia är mitt inne i en period där de möter fem andra lag från bottenstriden, vilket många har sneglat på i spelschemat sedan månader tillbaka. Det är nu som Valencias säsong med all förmodan avgörs och hittills så får man säga att framgångarna har varit begränsade. De inledde med två förluster mot Almería och ett Sevilla med stigande form innan de tillslut lyckades få med sig en livsviktig trepoängare borta mot tabelljumbon Elche.

I de kommande matcherna mot Real Valladolid och Cádiz behöver de nog lösa åtminstone en seger, för därefter väntar tufft motstånd.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Starka resultat från Real Valladolid

Real Valladolid har länge varit illa ute i bottenstriden, men har under senare tid gjort ett ryck som har gett dem ett fint utgångsläge inför de sista omgångarna. De har faktiskt bara förlorat två av sina sju senaste matcher och har två överraskande segrar i ryggen inför torsdagens möte. Både Villarreal och Girona har besegrats i de senaste omgångarna och formen känns onekligen rätt stark inför de avslutande omgångarna.

Valencia är ganska starka favoriter inför torsdagens möte, vilket inte riktigt speglar varken form eller styrka under säsongen. Los Che har förvisso kommit igång lite hemma på Mestalla under Baraja, men har förlorat två avgörande möten nyligen och ställs mot ett Real Valladolid som har gjort precis det motsatta. Valencia är en mycket större klubb, vilket säkerligen påverkar oddsen, men de har en ung och oerfaren trupp som inte alls har lyckats leverera under press sett över säsongen.

När dubbelchansen X2 erbjuds för 2.11 gånger pengarna hos Coolbet så blir det därmed svårt att motivera något annat spel med tanke på Valladolids solida insatser på senaste.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 2.11
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:30, torsdag 27 april
TV: 
Stream:  cmoresport logo