Speltips Valladolid – Huesca 29/1: Ångest i La Liga

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2021

Det är fullt fokus på bottenmöte mellan Real Valladolid och jumbon SD Huesca i La Liga fredagen den 29 januari 2021.

Real Valladolid - SD Huesca

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog är vi många som har en tendens att fokusera på toppmatcherna i La Liga, och lite för ofta glömmer bort att det spelas en hel del högkvalitativa och underhållningssprängda matcher lite längre ner i tabellen.

Det är precis det som jag tror väntar på fredagskvällen, när Real Valladolid spelar hemma mot jumbon, nykomlingen och slagpåsen SD Huesca.

SD Huesca har förlorat 14 av sina 20 matcher hittills, med 29 insläppta mål som en indikator på att allting inte står rätt till i den här klubben. Men kanske är det målskörden på 14 mål som är det riktigt oroväckande. Detta då laget har stora problem att göra mål mot bättre lag.

Men mot Real Valladolid bör man ha en reell chans att ta poäng och eftersom det är laget som ligger strax över nedflyttningsplatserna måste SD Huesca våga gå för att vinna den här matchen.

Det gäller väl egentligen båda lagen, och bör vara en faktor som talar för mål i den här matchen.

Real Valladolid är skadeskjutna

Real Valladolid saknar ett gäng spelare och det är en av flera oroväckande faktorer inför den här matchen, som annars hade kunnat vara så lyckad för hemmalagets del. Som vi varit inne på kommer en potentiell trepoängare att kunna ge ett bra hopp i tabellen och ett ordentligt försprång mot bottenlagen.

Men nu får man klara sig utan avstängde Roque Mesa, som bara är ett av flertalet tapp av betydelse här. Raul Garcia, Fede San Emeterio, Saidy janko, Marcos de Sousa, Kiko Olivas och Javi Sanchez kommer inte heller att spela.

Bara numerären påvisa ratt det här vållar problem för Real Valladolid, som helt enkelt inte kan formera sin starkaste elva. Däremot ska man ha med sig att Bruno Gonzalez ser ut att vara redo för spel igen och att han väntas ta plats i backlinjen.

SD Huessca har inte heller optimala förutsättningar i truppen inför matchen, med Sandro Ramriez och Pedro Mosquera borta. Javier Ontiveros är dessutom avstängd.

Som om det inte vore nog med det har man fått in coronasmitta i laget, varpå Juan Carlos Real och Pablo Insua måste sta över matchen.

Över 1,75 mål (asian) spelas till 1,63 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,63
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, fredag 29 januari 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: