Speltips Valladolid – Real Madrid 20/2: Formalitet

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2021

Real Valladolid ska inte ha någonting att sätta emot mot ett Real Madrid som ser klart bättre ut på slutet av säsongen i La Liga.

Real Valladolid - Real Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det här har inte varit den inledning på säsongen som Real Madrid hade hoppats på och det är uppenbart att man redan nu har halkat efter rivalen Atletico Madrid till den milda grad att man inte längre har allting i egna händer.

Det gör också att Zinedine Zidane, egentligen sin vana trogen, kommer att behöva ha ett stort fokus på Champions League, som nästa vecka ska fortsätta med det viktiga mötet i åttondelsfinalen mot Atalanta.

Det blir utan tvekan där som han har sitt huvudsakliga fokus nu, men samtidigt ska man försöka rikta om fokus just den här helgen, för att städa av Real Valladolid i ligaspelet.

Som tabelltoppen i La Liga ser ut ska man förmodligen inte kunna tappa sin Champions League-plats, men för Real Madrid vore det förödande att sluta trea. En rejäl missräkning vore det för den spanska storklubben.

På slutet har man också prickat formen bra, med fyra vinster på sina fem senaste matcher i ligaspelet, och en trend som visserligen inte har exploderat, men som sakta men säkert går åt rätt håll även spelmässigt.

Real Valladolid räcker inte till

Real Valladolid är i skrivande stund på nedflyttningsplats, men på samma poäng som Eibar över strecket, och en poäng bakom Deportivo Alaves en placering längre upp i tabellen.

Det kommer att kunna hända mycket under våren för Real Valladolid, där varje poäng är av yttersta vikt. Men det är kanske inte mot Real Madrid som man huvudsakligen siktar på att ta sina poäng.

Real Valladolid har faktiskt inte vunnit en match i La Liga sedan första helgen på 2021 och trenden pekar åt helt fel håll inför mötet med Real Madrid.

Real Madrid vinner spelas till 1,60 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1,60
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, lördag 20 februari 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo