Speltips Villarreal – Atletico Madrid 9/1: Skilda formkurvor

Axel Sjödin Publicerat: 9 januari 2022

Söndagen avslutas med en stormatch från Spanien mellan Villarreal och Atlético Madrid på La Cerámica.

Villarreal - Atletico Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är upplagt för att bli en väldigt spännande match då Villarreal välkomnar de regerande mästarna Atlético Madrid till La Cerámica på söndagskvällen. Inför omgången så ligger Villarreal på åttonde plats i ligan medan gästerna är ligafyra, men de båda lagen har vitt skilda formkurvor och det är trots allt bara fyra poäng som skiljer lagen åt.

Atlético Madrid har sedan ett tag tillbaka blivit helt avsågade från titelstriden och tillhör nu den stora klungan bakom som slåss om topp fyra-placeringarna. Trots att de återtog fjärdeplatsen i ligan efter en vinst mot toppkonkurrenten Rayo Vallecano förra helgen så har de verkligen inte övertygat under senhösten.

Vinsten mot Rayo på Wanda Metropolitano kom med en asterisk då gästerna hade hade hela 17 spelare i truppen som testats positivt för COVID-19. Så även om Atlétco lyckades bryta sin fyra matcher långa förlustsvit mot en annan toppkonkurrent så har de ännu inte riktigt visat att de har kommit ur sin svacka.

För det har verkligen varit en rejäl svacka, det är inte lätt att minnas senast Atlético förlorade fyra raka ligamatcher. De hade verkligen behövt få med sig en vinst här för att tysta sina kritiker, men det kan nog bli tufft.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal har varit starka hemma

Hemmalaget har klättrat stadigt i tabellen under december med deras fyra raka vinster i bagaget. Hösten har verkligen varit fram och tillbaka för De gula ubåtarnas del, men då de tog sig vidare i Champions League och nu trots allt inte är många poäng bakom topp fyra-placeringarna i ligan så är de nog rätt nöjda med hösten trots allt.

Mot ett Atlético som inte alls har varit i form så har de nu dessutom chansen att ta ytterligare ett steg mot Champions League-platserna vid vinst på söndag. Hemma på La Cerámica har de varit ett av ligans starkaste lag, det är främst deras resultat på bortagräs som håller dem tillbaka i tabellen.

Även om Atlético har fått tillbaka ett par spelare från COVID-19 inför omgången samt att Villarreal har tappat bland annat Boulaye Dia till de afrikanska mästerskapen så håller jag ändå Villarreal som knappa favoriter här. Atlético får också klara sig utan Luis Suárez som är avstängd inför den tuffa bortamatchen.

Det är väldigt jämnt i oddsen hos spelbolagen, men de håller Atlético som knapp favorit. Därmed finns det klart spelvärde i att hemmalaget vinner här med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.94 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal – Draw no bet
Odds: 1.94
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: