Speltips Villarreal – Barcelona 27/11: Stort poängbehov

Martin Efvergren Publicerat: 27 november 2021

Det är två lag i stort poängbehov som ställs mot varandra när Villarreal tar emot Barcelona i La Liga. Matchen spelas lördagen den 27 november 2021 med avspark kl 21.00.

Villarreal – Barcelona

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De förväntade topplagen Villarreal och Barcelona har båda halkat efter i La Liga. Det är därmed två lag i stort behov av en trepoängare som nu drabbar samman.

Villarreal har inte hittat rätt så här långt. Efter 13 spelade matcher har man tagit 16 poäng i La Liga, vilket ger en 12:e plats i den något haltande tabellen. I Champions League såg läget ljusare ut inför mötet mot Manchester United i tisdags, men i och med förlusten med 2-0 där riskerar man att missa avancemang.

I ligan spelade man i söndags 1-1 borta mot Celta Vigo och dessförinnan vann man med 1-0 hemma mot Getafe.

Xavi fick en bra start som Barcelona-tränare då man vann i derbyt mot Espanyol med 1-0 förra helgen. I veckan lyckades man dock inte få hål på Benfica hemma Camp Nou då matchen förblev mållös, vilket inte var något vidare resultat för Barcas del.

I La Liga är Barcelona fyra poäng bättre än Villarreal och avståndet upp till Real Madrid i toppen är tio poäng.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

26 raka utan förlust

Både Villarreal och Barcelona har underpresterat så här långt och tabellplaceringarna de kommer med nu är långtifrån vad de hade hoppats på. Samtidigt har det här varit en säsong i La Liga där inget lag har stuckit ut och möjligheten att vända den här säsongen finns definitivt för båda de här lagen.

Förutsättningarna är mycket jämna inför det här mötet. Hos spelbolagen är det i stort sett helt jämnt mellan lagen. Både en hemmavinst och en bortavinst ger 2.70 gånger insatsen.

Ser vi till inbördes möten är det emellertid klar fördel Barcelona. De vann båda mötena förra säsongen och har inte förlorat mot Villarreal sedan år 2008. Villarreal har inte besegrat Barcelona på 26 (!) raka matcher, La Liga och Copa del Rey inkluderat.

Den statistiken talar till Barcelonas fördel. Samtidigt kan man väl slå fast att Barca är sämre just nu än vad man har varit under hela den period som den här sviten gäller.

Xavis tillträde och segern förra helgen lär ha gett laget en boost och om jag tror lite mer på något av lagen här så är det, trots allt, Barcelona. Desto mer tycker jag att det är mycket som pekar mot att det här kommer bli en jämn och målsnål tillställning. Det har inte gjorts mer än 2 mål i 5 av Barcelonas 6 senaste matcher och detsamma gäller i Villarreals 5 senaste matcher.

Trots att det har varit så pass målsnålt på sistone i båda de här lagens fall är utdelningen på ett överspel väl tilltagen. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till klart spelvärda 2.12 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.12
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 18:30, lördag 27 november 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: