Speltips Villarreal – Eibar 19/9: Ingen smakstart

Simon Pålsson Publicerat: 17 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det har inte varit övertygande från något håll när Villarreal och Eibar nu möts i andra omgången av La Liga lördagen den 19 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Om vi ser till förra säsongen måste man ta och säga att Villarreal stundtals var ett av lagen som imponerade mest. Detta i förhållande till förutsättningar, och det kanske i perioder av säsongen för att vara tydlig.

Villarreal slutade femma i tabellen och hade inte mer än tio poäng upp till en plats i Champions League. Stundtals spelade man en fantastisk fotboll, även om 14 förluster på 38 omgångar är aningen för mycket. Det vittnar lite om vilken typ av (offensiv) fotboll man spelade. Det var bara två lag i hela ligan som gjorde fler mål än Villarreal.

Under Unai Emery har Villarreal blivit ett starkt lag, och känslan är att man har samma ambition inför den här säsongen. Nu öppnade man säsongen med ett riktigt bottennapp mot Huesca, där man alltså tappade poäng hemma. 1-1.

Samtidigt spelade Eibar hemma mot Celta Vigo, 0-0, och gjorde en ganska slätstruken insats. För deras del handlar det om att försöka resa sig illa kvickt, men Villarreal kan bli en tuff nöt att knäcka. Förra året föll man med 4-0 i motsvarande möte.

Villarreal favoriter

Villarreal har gjort en del förändringar i spelartruppen under sommaren, och har en ganska spännande trupp inför det att säsongen ska åka vidare. Det har spelats en match redan, som bekant, och det som stack ut då var att Alfonso Pedraza fick spela från start. Eller rättare sagt, i veckan blev Pervis Estupinan klar för klubben, och frågan är om det blir ett skifte på vänsterbacken nu?

Vad man ska ha med sig är att Alberto Moreno och Ramiro Guerra inte är klara för spel i hemmalaget, som också kan komma att sakna Carlos Bacca. Det är också lite osäkert om Francis Coquelin är redo att spela efter en knäskada.

Det må bara vara andra omgången, men det är ändå fascsinerande att Papkouly Diop har hunnit dra på sig en avstängning. Han kan inte spela lördagens match borta mot Villarreal. Dessutom är Cote utanför truppen. Förhoppningar finns dock om att Anaitz Arbilla ska komma till spel.

Eibar lånade faktiskt in Yoshinori Muto så sent som tidigare i veckan. Den japanske anfallaren tros inte komma in i spel direkt. Det återstår att se om han kan bistå med viktiga mål under säsongen som nu kommer.

Villarreal vinner spelas till 1,62 gånger krämen hos Betsson. Där ligger man klart högre än flera andra spelbolag.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner
Odds: 1,62
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 19 september 2020
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: