Speltips Villarreal – Getafe 27/2: Formsvagt hemmalag

Axel Sjödin Publicerat: 27 februari 2023

Ett Villarreal som är helt under isen välkomnar bottenlaget Getafe till La Cerámica under måndagskvällen.

Villarreal - Getafe

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

För bara en månad sedan så var Villarreal i allra högsta grad inblandade i striden om Champions League-platserna, men säsongen har tagit en snabb vändning då de ser ut att plötsligt vara i fritt fall. De är dock alltjämt storfavoriter mot gästande Getafe, men bottenklubben har börjat hitta lite form under de senaste veckorna.

Efter vinsten mot Real Madrid tidigare i år så såg Quique Setién ut att ha fått pusselbitarna på plats i Villarreal tillräckligt för att de skulle kunna slåss om toppositionerna såsom många trodde inför säsongen. Men istället så har det nu blivit fyra raka förluster i ligaspelet, bland annat mot bottenlaget Elche som tog sin första vinst för säsongen.

I den senaste omgången förlorade de med 2-4 mot Real Mallorca, vilket gjorde att öklubben klättrade förbi dem i tabellen. Matchen präglades av Manu Trigueros röda kort i den 21:a minuten och även om Villarreal kunde kvittera två gånger om så räckte de inte till i slutändan.

Även om Villarreal lyckas studsa tillbaka nu så kommer det att bli väldigt svårt att utmana om topp fyra, då de är elva poäng efter och dessutom dras med en del skador på nyckelspelare.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Getafe har fått med sig bra resultat på senare tid

Gästande Getafe ligger under strecket i skrivande stund, efter att Valencia överraskande lyckats vinna mot Real Sociedad tidigare under omgången. Men formen under senare veckor har ändå gjort att de fått förnyat hopp om att hålla sig kvar. De tre senaste omgångarna har inneburit två kryss och en vinst senast mot just Valencia.

Att de båda oavgjorda resultaten kom mot Atlético Madrid och Rayo Vallecano är också väldigt starkt. Getafe är dock som väntat kvar i bottenstriden, men är trots allt ingen lätt nöt att knäcka då de har en stark defensiv – till skillnad från Villarreal.

Getafe har inte släppt in över ett mål på någon av sina fem senaste matcher och då de har de ändå mött tre lag från den absoluta toppen i form av Barcelona, Real Betis och Atlético. Med detta i åtanke så framstår det tunga favoritskapet för det formsvaga hemmalaget som ganska snedvärderat och spelvärdet ligger rätt uppenbart hos gästerna.

Vi siktar därmed på dubbelchans X2 här för 2.15 gånger pengarna hos Bet365. Det kan kombineras med någon form av underspel för den som vill ha ännu högre odds, men vi nöjer oss med singeln här.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 2.00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, måndag 27 februari
TV: 
Stream:  cmoresport logo