Speltips Villarreal – Osasuna 17/10: Två lag i fin form

Axel Sjödin Publicerat: 17 oktober 2021

De gula ubåtarna i Villarreal tar emot Osasuna hemma på la Ceramica under söndagskvällen.

Villarreal - Osasuna

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ifall man öppnar med att berätta att Villarreal är det enda obesegrade laget i La Liga än så länge skulle man kunna tro att de var inblandade i toppstriden, men i själva verket gå de att hitta först på en elfteplats i tabellen med sina elva poäng efter sju spelade matcher. Men trots tabellplaceringen har de spelat väldigt bra får man ändå säga.

Förvisso har de en hängmatch på övriga lag och kan vid vinst i den göra ett rejält hopp upp i tabellen. Villarreal har sett väldigt bra ut i år även om de frustrerande nog inledde med fyra raka kryss i matcher de borde ha fått fler poäng från. Förra året var de också obesegrade väldigt länge, men kryssade också bisarra mängder matcher.

Den här säsongen har inletts likadant, men det finns tecken på att deras kryssförbannelse ändå kanske börjat släppa. De har nu vunnit två av sina tre senaste matcher i ligan och det enda krysset har kommit i ett mållöst möte borta på Bernabeu, vilket de nog trots allt ändå är rätt nöjda med.

Även i Champions League har de spelat väldigt bra och har hållit en hög nivå. De förtjänade mer mot Manchester United och var i min mening faktiskt det bättre laget på Old Trafford, men de satte inte sina chanser vilket straffade sig tillslut. Men det var i alla fall inget kryss.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Osasuna har höjt sig

Gästande Osasuna har överraskat hittills då de går att finna på på femte plats, bara tre poäng bakom ligaledarna från Madrid. De inledde säsongen försiktigt med två mållösa matcher hemma på Estadio El Sadar, men har sedan dess verkligen imponerat.

Jagoba Arrasate som tränat laget sedan 2018 har långsamt gjort dem mer och mer slagkraftiga för var säsong som gått och i år ser de ännu starkare ut och mycket väl kanske vara med och hota om Europaplatser ifall de fortsätter spela som de gjort nu.

Deras motstånd hittills har dock inte varit det tuffaste, vilket gjort att de kanske är högre i tabellen än vad de kommer vara framöver. Men att de slår motstånd de borde slå är ett väldigt gott tecken. När de väl mött lite starkare lag såsom Valencia och Real Betis har de dock förlorat med ett par bollar, vilket inte bådar gott inför deras resa till la Ceramica.

Deras enda hopp är nog att Villarreal kanske har lite fokus på veckans Champions League match mot Young Boys som de nog måste vinna. Men de bör kunna klara av båda uppgifterna. Ett rakt spel på Villarreal känns trots allt rätt här med tanke på deras fina form och för 1.68 hos Campobet spikar vi alltså ettan i den här matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner
Odds: 1.68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: