Speltips Villarreal – Real Betis 12/3: Sexpoängare i toppen

Axel Sjödin Publicerat: 12 mars 2023

På söndag väntar en intressant match mellan Villarreal och Real Betis som båda befinner sig precis bakom topp fyra-platserna.

Villarreal - Real Betis

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är ligasexan som tar emot ligafemman på La Cerámica då Villarreal och Real Betis drabbar samman under söndagskvällen. Båda har haft väldigt svajiga formkurvor under säsongen, men gästande Verdiblancos har trots allt imponerat under de senaste veckorna. Då Real Sociedad har börjat vackla på fjärdeplatsen så lär båda se sin chans att slå sig in i topp fyra, där en vinst nu på söndag är ett första viktigt steg.

För Villarreals del så är det väldigt svårt att veta var man har dem med tanke på hur de har sett ut sedan årsskiftet. De har nu två raka segrar i ligaspelet mot bottenlagen Getafe och Almería, men dessförinnan så hade de fyra raka förluster där deras ambitioner om att nå ut i Champions League nästa år tog sig en rejäl törn. Särskilt förlusten mot Elche med 1-3 var ett lågvattenmärke så det var tabelljumbons första vinst för säsongen.

Villarreal har dessutom hunnit med att spela sitt öppningsmöte i Conference Leagues åttondelsfinaler mot Anderlecht under veckan. De fick med sig ett 1-1-resultat från sin resa till Belgien, vilket får ses som godkänt även om det knappast är något styrkebesked. Men med tanke på att de vilade en rad viktiga spelare inför söndagen så får det ändå ses som en vinst.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Betis har haft bra resultat under senare tid

För Real Betis del så verkar de äntligen ha kommit igång med poängskörden under den senaste månaden. Tre raka vinster mot överkomligt motstånd följdes upp av ett kryss hemma mot Real Madrid i den senaste omgången. På så sätt så har de lyckats krympa avståndet till fjärdeplatsen ned till tre poäng och är fortsatt fyra poäng ovanför Villarreal inför den stundande omgången.

Självförtroendet lär dock ha fått sig en törn i torsdags då de gästade Old Trafford i Europa League och förlorade med 1-4 mot ett Manchester United som hade mycket att bevisa. De är därmed i stort sett ute ur den europeiska turneringen och kan rikta fullt fokus mot ligaspelet.

Nabil Fekirs skada har dock varit ett tungt bakslag i säsongens slutspurt, då han lär vara borta resten av säsongen. De har dock visat att de kan klara sig bra utan sin kreativa nyckelspelare vid flera tillfällen under säsongen, men han är såklart en bra tillgång.

Sett till hur Villarreal har spelat under den senaste tiden så är de lite väl starka favoriter här i mitt tycke. Real Betis är inte en lätt motståndare och är bevisligen i ganska god form inför söndagen. Därmed siktar vi in oss på dubbelchans X2 för 1.91 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 1.91
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, söndag 12 mars
TV: 
Stream:  cmoresport logo