Speltips Villarreal – Real Betis 3/10: Värdemätare

Axel Sjödin Publicerat: 3 oktober 2021

Villarreal välkomnar Real Betis till ett väldigt spännande möte på El Madrigal på söndagskvällen.

Villarreal - Real Betis

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två lag som var med och slogs bakom topplagen förra året, och som har liknande ambitioner även i år, som nu drabbar samman på El Madrigal. Hemmalaget Villarreal har inlett säsongen på ett bra vis spelmässigt, vilket inte riktigt återspeglas i resultaten.

Efter sex spelade matcher har de gula ubåtarna åtta poäng i ligan, men är ännu obesegrade. Precis som förra året så är det kryssen som både är Villarreals styrka och svaghet. De är oerhört svåra att besegra, men lyckas sällan få med sig tre poäng från matcher, även om de är det bättre laget.

I Champions League är det en liknande historia där de först kryssade hemma mot Atalanta och nu tidigare i veckan förlorade med 1-2 mot Manchester United i en match som avgjordes först i den 95:e minuten.

Villarreal spelade dock väldigt bra fotboll mot United och hade många chanser att trycka dit flera mål, men trots väldigt fint spel så fick de lämna Old Trafford tomhänta. Kanske kan Gerard Moreno vara nyckeln som vänder kryssen till vinst när han kommer tillbaka från sin skada, men än så länge är de fortsatt lite trubbiga framåt.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Betis har en bra period

Bortalaget har sedan de kom tillbaka från landslagsuppehållet haft en väldigt fin form med tre vinster och ett kryss i ligan, varvat med två vinster i Europa League-gruppspelet där de dessutom har roterat spelare.

Bortsett från matchen mot Real Madrid tidigt under säsongen som de förlorade så har dock motståndet varit väldigt överkomligt än så länge för Real Betis del. De har ännu inte bevisat sig mot tuffare motstånd under säsongen hittills och Villarreal på El Madrigal kommer att bli en tuff prövning.

Inför mötet får de dessutom klara sig utan Sergio Canales, som är en väldigt viktig nyckelspelare för bortalaget. De har förvisso hittills klarat det bra med att rotera spelare och få med sig resultat, men Villarreal är av en annan kaliber är de lag de vunnit mot än så länge.

Det är vanligtvis ett smart drag att spela kryss på Villarreals matcher och den som gjort det under de senaste två säsongerna har säkerligen fått en del klirr i kassan, men att döma av hur de såg ut mot United så känns de som klara favoriter här mot ett Real Betis utan Canales. Krysset måste dock som alltid tas i beaktning och därmed spelar vi säkert med ett spel på Villarreal med insatsen tillbaka vid oavgjort för 1.47 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal – Draw no bet
Odds: 1.47
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:30
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: