Speltips Villarreal – Valencia 19/4: Jämnare än förväntat

Martin Efvergren Publicerat: 19 april 2022

Villarreal gästas av Valencia i den 33:e omgången av La Liga. Matchen spelas tisdagen den 19 april 2022 med avspark kl 21.30.

Villarreal – Valencia

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Europas stora succégäng Villarreal jagar en Europa-plats till nästa säsong. Läget ser dock ganska tufft då man ligger på en sjunde plats i La Liga med sex poäng upp till en sjätte plats som skulle ge möjlighet till spel i Europa League.

Samtidigt som lilla Villarreal har gått emot alla odds och tagit sig till semifinal i Champions League så har det inte gått riktigt liga bra i ligaspelet. Man fick en sämre start på säsongen och har sedan dess fått jaga för att haka på toppskiktet.

Sedan årsskiftet har Unai Emerys manskap höjt sig men man har bara tagit fyra poäng på de fyra senaste ligamatcherna. Man kommer emellertid från en seger med 2-1 mot Getafe på bortaplan i lördags.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålt på sistone

Efter 32 spelade omgångar av La Liga är Valencia sju poäng efter Villarreal i tabellen. De har tagit 42 poäng vilket för tillfället ger en tionde-placering.

Valencia kommer dock från en 2-1-förlust hemma mot Osasuna i lördags och man har endast vunnit en av sina fem senaste matcher. Inför helgens möte hade man kryssat mot både Cadiz och Rayo Vallecano.

Villarreal och Valencia möttes senast i oktober och det var då de sistnämnda som kunde vinna på hemmaplan med 2-0. Trots det gäller ändå Villarreal som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.50 gånger insatsen.

Båda lagen har viktiga nästkommande matcher att se fram emot. Villarreal har sin CL-semifinal mot Liverpool nästa onsdag och för Valencia stundar finalen av Copa de Rey där man ställs mot Real Betis på lördag. Det är möjligt att detta kan påverka den här matchen något då årets match stundar efter den här.

Det har gjorts under 2.5 mål i fyra av Valencia fem senaste matcher och detsamma gäller i fem av Villarreals sex senaste matcher. Sammantaget gör detta att jag finner ett bra spelvärde i ett underspel här. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till fina 2.10 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:30, tisdag 19 april 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: