Speltips Villarreal – Valladolid 2/11: Hemmafavorit

Spelbloggare Publicerat: 2 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Toppen möter botten i spanska La Liga under måndagskvällen och det handlar mer bestämt om Villarreal mot Real Valladolid. Mycket talar för kvällens favorit på Estadio de la Ceramica.

  Rygga vårt speltips hos Bet365!
för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Tabelljumbon Real Valladolid är ute på djupt vatten i den spanska förstaligan, som ett av enbart två lag som fortfarande inte vunnit en enda seriematch. Tre kryss och fyra förluster är det totala utfallet, vilket förstås är siffror som talar sitt klara språk.

Senast blev det en 0-2-förlust i samband med hemmamötet mot Deportivo Alavés – en match man förvisso spelade merparten av med en man mindre på planen. Därmed missar också högerbacken Nacho Martinez denna match, som avstängd.

Även Villarreal kommer från en mindre stark prestation i ligaspelet och detta via 0-0 borta mot Cádiz, i en match där siffrorna också var talande för hur matchbilden utvecklade sig. Därefter fick de emellertid viss revansch, om än i Europa League, när Qarabag värjdes undan med tre mål mot ett.

Hur som helst, i serien är laget placerade som sexa och frågan är om klubben har kapaciteten att utmana om medaljerna. I så fall behöver man vinna matcher av den här karaktären.

Vissa skadebekymmer stör inför matchen och detta på spelare som Takefusa Kubo samt Daniel Parejo. Även Gerard Moreno riskerar behöva stå åt sidan. Framstående pjäser.

Ny trea för Villarreal

Men trots att hemmalaget störs av vissa avbräck ska de väl ses med toppchans denna afton? Motståndet ser riktigt svagt ut och när – om – nollan väl spricker, då borde de kunna hantera situationen väl.

Efter hemmapremiären mot Huesca (1-1) har Villarreal vunnit tre raka på Estadio de la Ceramica i serien – senast med 2-1 över Valencia. Dessutom har turkiska Sivasspor städats av med 5-3 (!) i Europa League.

Valladolid saknar udd, skapar och producerar alldeles för lite, och borde inte räcka till i afton.

Hemmalaget spelas därmed med -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de tar hem matchen med uddamålet – till fullt acceptabla 1,86 x insatsen hos Bet365.

Villarreal - Valladolid

för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Jämför odds: