Speltips Andorra – Polen 12/11: Positiv trend

Martin Efvergren Publicerat: 12 november 2021

Polen går för att säkra minst en andraplats i gruppen och är stora favoriter då man ställs mot Andorra. Matchen spelas fredagen den 12 november 2021 med avspark kl 20.45.

Andorra – Polen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I VM-kvalets grupp I lever fortsatt kampen om både andra- och förstaplatsen. England toppar gruppen, tre poäng före Polen som i sin tur skuggas av Albanien. Albanien är två poäng efter Polen men möter England borta samtidigt som den här matchen spelas. Andorra är näst sist i gruppen med sex inspelade poäng.

Andorra har den här hösten besegrat San Marino både hemma och borta – resterande matcher har det blivit förlust i det här VM-kvalet.

Den senaste landslagssamlingen föll man med 5-0 hemma mot England. Annars har man spelat relativt jämnt mot övriga lag. I september föll man bara med 2-1 borta mot Ungern och i våras med 1-0 mot Albanien hemma. I våras mötte man även Polen på bortaplan i en match som Polen vann med 3-0 efter två mål av Robert Lewandowski.

Efter ett EM som inte blev någon succé har Polen repat mod under hösten. Man har vunnit fyra och kryssat en av sina fem senaste matcher efter sommaren och har nu goda chanser att bli minst tvåa i den här gruppen.

Framförallt var den senaste matchen då man besegrade Albanien med 1-0 borta väldigt viktig. Man vann även mot Albanien med 4-1 i september där man även spelade 1-1 hemma mot England.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Polen kan säkra andraplatsen

Polen har, efter den här matchen, kvar att möta Ungern på hemmaplan. England har i sin tur Albanien samt San Marino i sina avslutande matcher vilket gör att Polens chanser att gå förbi England är ganska små.

Istället får man rikta in sig på att säkra andraplatsen och det bör man kunna lösa redan efter den här omgången. Vinner Polen den här matchen samtidigt som Albanien förlorat mot England så är den saken klar.

Polen är också stora favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak tvåa ger endast 1.06 gånger insatsen.

Paulo Sousas manskap har levererat bra resultat under hösten och mycket talar för att man kommer gå segrande med relativt god marginal. Man har nyligen slagit San Marino med 7-1 borta och 5-0 hemma. Men Andorra är en nivå bättre och de är vunnit med San Marino med 2-0 och 3-0.

När Polen och Andorra senast möttes vann alltså hemmalaget med 3-0. Det bör kunna bli något liknande den här gången. Polen har mycket att spela för och deras styrka ligger framförallt i offensiven. Man gjort 25 mål på 8 matcher så här långt, vilket är ett mål mer än England. Samtidigt har man släppt in 8 och England bara 3 mål.

Jag tror att Polens fina trend håller i sig och att man vinner den här matchen med god marginal. Mitt spel blir därför Polen -2.5 (asian handicap) till 1.67 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Polen -2.5 (asian)
Odds: 1.67
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, fredag 12 november 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: