Speltips Argentina – Brasilien 17/11: Gruppfinal

Martin Efvergren Publicerat: 16 november 2021

Ärkerivalerna Argentina och Brasilien gör upp i en gruppfinal i det sydamerikanska VM-kvalet. Matchen spelas natten till onsdag den 17 november 2021 med avspark kl 00.30 svensk tid.

Argentina – Brasilien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Argentina och Brasilien har skaffat sig en rejäl i det Sydamerikanska VM-kvalet. Brasilien har redan säkrat sitt avancemang till VM 2022 i Qatar och Argentina är på god väg att göra det. Brasilien har bara tappat poäng i en av sina 12 matcher och toppar tabellen, sex poäng före Argentina som är tvåa med åtta poäng ner till trean Ecuador.

I helgen kunde Argentina besegra Uruguay på bortaplan med 1-0 efter ett tidigt mål av Angel Di Maria. Det resultatet innebär att man har hållit nollan i sina fem senaste matcher. Av dessa har man vunnit fyra samt spelat 0-0 borta mot Paraguay

Nu väntar alltså en gruppfinal mot Brasilien som vi får hoppas kommer spelas från början till slut. När lagen senast skulle mötas bröts ju matchen under ytterst märkliga former då personer från det brasilianska hälsoministeriet klev in på planen och avbröt matchen efter bara ett par minuters spel. Anledningen var att fyra argentinska spelare rest in till landet från England utan att sitta i karantän.

Men nog om den soppan för nu.

Brasilien kommer till det här mötet efter att ha säkrat VM-biljetten i fredagens möte mot Colombia. Man vann den matchen med 1-0 och har totalt sett svarat för ett mycket starkt VM-kval så här långt.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Redan VM-klara

Trots att Brasilien redan är VM-klara lär man inte ta lätt på den här uppgiften. Brasilien är garanterat revanschsugna efter att ha förlorat det senaste mötet mot Argentina i finalen av Copa de America i somras. Argentina gick segrande i turneringen efter en 1-0-seger och Leo Messi fick äntligen lyfta en buckla för sitt hemland.

Vad gäller Leo Messi så startade han inte mot Uruguay senast. Istället fick han göra ett inhopp med kvarten kvar av matchen men bör vara aktuell att starta i det här rivalmötet.

Både Argentina och Brasilien är obesegrade efter 12 spelade matcher men det är de senare som har imponerat mest så här långt. Argentina har kryssat fyra av sina matcher och har framförallt sett solida ut defensivt.

På hemmaplan är det emellertid Argentina som gäller som knappa favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 2.35.

Trots all den talang och offensiva spets som finns i båda de här lagen så brukar det bli jämna, täta och målsnåla drabbningar när de här lagen möts. Finalen i Copa America var ett exempel på det och ser vi till oddssättningen är det tydligt att spelbolagen räknar med en målsnål tillställning. Ett spel på under 2.5 mål ger endast cirka 1.56 gånger insatsen.

Det faktum att Brasilien redan är klara för VM 2022 och att Argentina i princip är det tror jag ändå kan borga för en lite mer öppen matchbild. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 2.04 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.05
Bolag: Expekt
Spelstopp: 00:30, onsdag 17 november 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: