Speltips Argentina – Paraguay 22/6: Nattens klipp

Axel Sjödin Publicerat: 21 juni 2021

Argentina har chansen att säkra en slutspelsplats redan i tredje omgången mot ett Paraguay som inlett bra.

Argentina - Paraguay

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Argentina har börjat Copa America på svårast möjliga vis men har klarat sig helskinnade genom den första stora utmaningen. Turneringen inleddes mot Chile där de fick nöja sig med ett kryss efter att ha låtit Chile kvittera genom en straff och i den andra matchen mot Uruguay vann de med uddamålet. De hade en oerhörd press mot mål i början som gav utdelning men efter så slog matchen av på tempot.

De sitter – med de två tuffaste matcherna avklarade – högst upp i gruppen på fyra inspelade poäng och förväntas boka sin plats i slutspelet nu mot Paraguay. De leder utan att ha imponerat egentligen, bortsett från den väldiga forceringen inledningsvis mot Uruguay har vi inte riktigt fått se Argentinas högstanivå.

Oavsett ska det de visat upp hittills räcka för tre poäng mot Paraguay och med en offensiv innehållandes Lionel Messi och Lautaro Martínez så krävs det inte mycket till chans för att få hål på motståndet.

Nu kommer testet för Paraguay

Paraguayanerna inledde Copa America på bästa sätt med en 3-1 vinst mot den förväntade gruppjumbon Bolivia och som de gjorde det! De hade 78% bollinnehav och 34 skott varav 11 av dessa var på mål. Det är smått otroliga siffror faktiskt och säger någonting om hur ensidig den matchen var och om hur mycket Paraguay gillar att skjuta.

I och med att endast laget längst ned i gruppen missar slutspel så har Paraguay satt sig i en utmärkt position efter öppningsmatchen då Bolivia kommer få det svårt mot de andra lagen. Men nu återstår det att se ifall Paraguay kan prestera lika bra mot gruppfavoriten Argentina.

Ett rakt spel på Argentina har rätt dåliga odds tyvärr då Paraguay ändå inte är helt ofarliga, men det finns en intressant marknad att titta på här. Nämligen ett spel på Argentina i första halvlek. I deras fem senaste matcher har de bara gjort mål i första halvlek, samtliga åtta mål har varit innan halvtidsvilan och de har också vunnit första halvlek i samtliga fall.

Med tanke på den väldigt tunga forcering de visade upp mot Uruguay för att få hål på dem tidigt så förstår man nästan det. Det verkar vara tydliga direktiv från tränare Lionel Scalonis sida att han vill ta ledningen tidigt, sedan slå av på tempot och kontrollera matchen. För 2.08 gånger pengarna hos Lucky Sports är det även bra odds här och för de nattugglor som orkar vara uppe finns det chans för ett kap.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Argentina vinner första halvlek
Odds: 2.08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: