Speltips Argentina – Uruguay 11/10: Väldigt intressant svit

Axel Sjödin Publicerat: 10 oktober 2021

En annan högprofilerad match från det Sydamerikanska VM-kvalet spelas mellan Argentina och Uruguay under natten till måndag.

Argentina - Uruguay

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Argentina är klara favoriter inför mötet mot Uruguay, trots att de inte ligger särskilt långt ifrån varandra i tabellen. Argentina har inte imponerat så värst mycket under det sydamerikanska VM-kvalet än så länge och hade en seg start i våras.

Men de kom igång rejält under sommaren och vann tillslut Copa America efter att ha besegrat sina ärkerivaler Brasilien i finalen med 1-0. De sydamerikanska mästarna har också sett bättre ut nu under hösten, men har en lång väg upp till ligaledarna Brasilien som vunnit samtliga av sina nio inledande matcher såhär långt.

Förutom den inställda matchen mot Brasilien under förra landslagsuppehållet så har de hunnit med att besegra både Venezuela och Bolivia på ett övertygande vis innan deras vinstsvit på åtta matcher i landslaget tog slut efter ett mållöst möte mot Paraguay tidigare i veckan.

Argentina var det dominanta laget, men lyckades inte få hål på paraguayanerna och fick tillslut dela på poängen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det gäller att stå emot första halvlek

Även Uruguay kommer nu senast från ett mållöst möte mot Colombia i en match som var betydligt mer jämn än den mellan Paraguay och Argentina. Under hösten har Uruguay tagit två vinster mot Bolivia och en tung skalp mot Ecuador, samt två kryss mot Peru och nu senast Colombia som sagt.

Uruguayanerna sitter någorlunda bekvämt på en delad tredjeplats i tabellen med fyra poäng ned till Paraguay på sjätteplatsen som jagar en av de fem VM-platser som det sydamerikanska kvalet har att erbjuda.

Gästerna är obesegrade i sex raka matcher i kvalet, men kommer få det väldigt tufft att förlänga den sviten när de åker till Buenos Aires under natten till måndag.

Argentina har som sagt haft en väldigt imponerande mästerskapssommar där de gått vinnande ur åtta raka matcher innan Paraguay satte stopp för den sviten. Men en ännu mer intressant svit under samma tidsperiod är hur de i tio raka matcher vunnit första halvlek.

De har under Lionel Scalonis styre från tränarbänken haft en väldigt tung inledande press mot många lag och inte sällan får det resultat med ett mål inom den första kvarten. Även när de har tappat ledningar i andra har de ändå vunnit första halvlek i en svit som sträcker sig genom samtliga matcher i Copa America och en bit in på våren.

Att Argentinas inledande press ger resultat även här har bra mycket mer lockande odds än att de ska vinna matchen i stort och därför spelar vi också på att de vinner första halvlek för 2.35 hos Expekt istället.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Argentina vinner första halvlek
Odds: 2.35
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:30
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: