Speltips Armenien – Kroatien 11/9: Viktig match

Axel Sjödin Publicerat: 11 september 2023

Armenien och Kroatien möter varandra i ett intressant tabelläge i grupp D, och det är viktiga poäng som står på spel.

Armenien - Kroatien

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Både Kroatien och Armenien står på sju poäng inför måndagens match, tre poäng bakom Turkiet som leder gruppen. Vad som gör saker intressant är att Turkiet har spelat fem matcher, Armenien fyra och Kroatien tre på grund av de sistnämndas medverkan i Nations League-slutspelet.

Kroatien är fortfarande klara favoriter till gruppsegern, även om de bara spelade oavgjort mot Wales i den första rundan. Detta har de följt upp med en seger mot Turkiet och en mot Lettland senast, och nu ställs de inför ett möte mot ännu en utmanare till topp två-placeringarna.

Vinsten borta mot Turkiet har gjort att Kroatien är i en stark position, och vinner de bara mot Armenien så har de cementerat sig själva i topp två med en match mindre spelad. Det såg bra ut senast mot Lettland, även om motståndet inte var det bästa, men som vi har fått se så många gånger om från detta Kroatien så besitter de väldigt mycket kvalitet – inte minst på mittfältet.

De kliver in i måndagens match som klara favoriter, och med all förmodan kommer de att kunna leva upp till det favoritskapet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Armenien har överraskat positivt

Armenien stod för en stark insats i fredags då de fick med sig en poäng från den tuffa bortamatchen i det politiskt känsliga mötet mot Turkiet. Även om Turkiet som förväntat var det bättre laget på många vis så stod armenierna upp bra och krigade till sig en poäng. De var dessutom nära på att få med sig alla tre om inte det hade varit för en sen kvittering från hemmalaget.

Armenien har emellertid två matcher kvar mot Kroatien att spela, som de behöver förhålla sig till. Får de inte med sig något poäng från dessa matcher kommer det att bli svårt att slå sig in i topp två, förutsatt att Turkiet inte tappar poäng. Men oavsett har det varit en imponerande kvalprocess från armeniskt håll än så länge. Truppmässigt har de nämligen inte mycket att komma med.

Mot Kroatien så tror jag att kvalitetsskillnaderna kommer att vara för stora helt enkelt, och Kroatien släpper inte in mål i första taget. I deras fyra senaste matcher har de nollat Turkiet, Spanien och Lettland, och jag tror att de går mot en kontrollerad seger även här. För 2.00 gånger pengarna hos Bet365 spelar vi därmed på att Kroatien vinner mot noll.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kroatien vinner mot noll
Odds: 2.00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00, måndag 11 september
TV: 
Stream:  viaplay logo